Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Sensoren

  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Beweginssensor houden alles voor u in de gaten


Voor de veiligheid en het gemak is het een goed idee om het gebruik van sensoren te overdenken, wanneer u praat over verlichting. Er zitten vele voordelen verbonden aan deze sensoren, en dan wordt er niet met uw voeten gespeeld. De meest bekende versie is wel een licht met bewegingssensor, ook zijn buitenlampen met bewegingssensor een goed optie om uw omgeving veilig te houden. Een bewegingsmelder laat het licht vanzelf branden wanneer er een persoon of dier voor de sensor langsbeweegt.

Led is vooral super zuinig. Een buitenbewegingsmelder is gemaakt van duurzame materialen, hang dus niet zomaar de goedkoopste sensor op als bewegingsmelder buiten. Een bewegingssensor binnen hoeft natuurlijk niet tegen regenwater te kunnen, de aankoop zal dan ook wat goedkoper zijn in vergelijking, en de installatie is ook een stuk gemakkelijker. Een veelgebruikte sensor binnen in huis is de inbouw bewegingsmelder toilet, die automatisch aangaat wanneer u het toilet binnentreed. Deze inbouw bewegingsmelder is niet duur in aanschaf, en de voordelen zijn daardoor ook groter.


Een bewegingssensor aansluiten hoeft eigenlijk bijna nooit, tenzij u de sensor los koopt. Deze sensoren zitten meestal ingebouwd in de armatuur van de tuinlamp. Een bewegingsmelder buiten schikt kwaadwillenden af, en zorg voor gemak. Een buitenlamp met bewegingssensor zijn te koop in allerlei verschillende kleuren, maar gewoonlijk zijn ze gemaakt van duurzame materialen, en maken ze gebruik van led-technologie.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i