Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Luchtreinigers en kiemdodende lampen

  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Luchtreinigers en kiemdodende lampen tegen bacteriën en virussen


Een standaard luchtreiniger in onze huizen en kantoren is een volledig standaard elektronisch apparaat, ze worden in een ruim assortiment verkocht met luchtbevochtiger, luchtverfrisser en ionisator. Over het algemeen is dit een algemene term voor een luchtreiniger - een luchtbevochtiger voegt alleen vocht toe aan de lucht in de kamer en reinigt deze niet van stofdeeltjes of microben.


Het verhaal is heel anders met kiemdodende lampen, UV-steriliserende maskers en UVC-desinfectiekamers. Om voor de hand liggende redenen zijn beide producten de laatste tijd enorm populair geworden voor gebruik in huis en op kantoor: zowel de draagbare UVC-kiemdodende lamp als de ozondesinfecterende kiemdodende lamp.


Wat is antimicrobiële ultraviolette straling?


UVC-licht is bacteriedodend, wat betekent dat het het DNA van bacteriën, virussen en andere pathogenen inactiveert, waardoor hun vermogen om zich voort te planten en ziekten te veroorzaken wordt vernietigd. Zo werkt de UVC-desinfectiekamer, waar UVC-licht het nucleïnezuur van micro-organismen beschadigt. Dit voorkomt dat DNA wordt gescheiden voor replicatie en voorkomt dat het lichaam zich voortplant. Wanneer een organisme zich probeert voort te planten, sterft het feitelijk.


UVC-reinigers gebruiken bacteriedodende lampen die zijn ontworpen en vervaardigd om een bepaalde dosis ultraviolette straling te produceren (meestal minstens 16.000 microwatt per seconde per vierkante centimeter, maar veel apparaten hebben een veel hogere dosis). De kiemdodende draagbare desinfectielamp helpt verontreiniging uit kamers en hun oppervlakken te verwijderen door het gebruik van een mobiel reinigingsapparaat. Deze desinfectie met een kiemdodende lampsensor helpt om op afstand te werken; zonder directe blootstelling aan het risico van infectie.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i