Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Toon meerToon minder

LED-spots

Vendor 5
  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Led spots passen overal


Inbouwspots of opbouwspots worden gezien de meest veelzijdige optie voor verlichting. En er zijn meerdere redenen te benoemen waarom dit zo is, denk bijvoorbeeld eens aan de ruimte die een spot inneemt, wat heel weinig is.

Vooral in de keuken zijn vaak inbouw led spots te vinden, dit omdat deze weinig warmte afgeven en zeer weinig stroom verbruiken waardoor er geen dikke kabels gelegd hoeven te worden. Dimbare led spots zijn een goede optie als badkamer led spots om wat feller te verlichten bij het schminken van uw gezicht of het scheren, of een wat zachter licht te bieden tijdens het baden.

Plafondspotjes kunnen relatief makkelijk worden geinstalleerd wanneer hier ruimte voor is in het plafond zelf. Wel raden we aan wanneer dit wordt gedaan, om te zorgen dat de aansluitingen goed waterdicht worden gemaakt. Grondspots buiten zijn een mooie optie om planten of looppaden te verlichten, dit kan gedaan worden om de tuin mooi te laten zien gedurende de avond, als pronkstuk, of om simpelweg te zien waar u loopt.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i