Ons nieuwe voorraadsysteem draait succesvol en wij verzenden weer met de snelheid die u van ons gewend bent. Onze excuses voor de eerdere vertraging. Hier meer.
Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

LED lampen en leeslampen

Vendor 1
  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Tafellampen geven knusheid - LED bureaulampen en leeslampen


Een fijne sfeer in huis willen we allemaal wel. In de voormiddag is de zon vaak nog niet opgekomen, dan kunnen we wel zacht licht gebruiken om koffie te nuttigen voor de plicht roept. Als we thuiskomen, helemaal afgewerkt, is het fijn om uit te rusten. Een tafellamp op batterijen zorgt voor de juiste sfeerverlichting zonder kabels te moeten trekken, vaak is hier geen plek voor in kleinere huiskamers. Wij zijn geen voorstanders van verlengsnoeren over de vloer naar de leeshoek. De wat kleinere leeslampjes gebruiken vaak batterijen zodat de armatuur klein en mobiel kan blijven. Een oplaadbare tafellamp kan dus vooral een goede optie wanneer er geen stopcontact in de buurt is.


LED lamp en LED leeslamp vinden hun plaats in de studeerkamers, kinderkamers en woonkamers. Er zijn diverse soorten, vormen en kleuren verktrijbaar. De led bureaulampen en leeslampen zijn ook dimbaar bijvoorbeeld met behulpt van een touch-bedining. 


Leesverlichting is zo ontworpen om goed maar zacht licht te geven, vooral led leeslampen geven goed licht om dat boek rustig te kunnen lezen zonder dat uw ogen moe worden. Naast batterij tafellampen zijn er ook staande led leeslampen verkrijgbaar. Genoeg opties dus voor een knusse leeshoek.

Copyright © 1990 - 2022 Donoci SPRL. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i