Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Stekkers, stopcontacten en connectors

  • Bestsellers
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Het aansluiten van elektrische apparaten in huis


In het dagelijks leven zien we de apparaten die op stroom werken, zoals de verlichting in ons huis. Een tafellamp bijvoorbeeld werkt gewoonlijk niet op een batterij, dus deze moet op het stroomnetwerk worden aangesloten. Maar het is belangrijk dat de lamp op een veilig stroomnetwerk kan worden aangesloten door middel van stekkers.

Een lamp zoals in het voorbeeld wordt aangesloten aan een van de stopcontacten in huis, of soms is er een stopcontact buiten. De stekkers van lampen zijn zo ontworpen dat ze perfecte connectors zijn in combinatie met een stekkerdoos.

De stopcontacten in het stroomnetwerk in het huis staan in connectie met elkaar door middel van een verdeelstekker. Hierdoor wordt de stroom door het hele huis gedistribueerd, waardoor u dus overal in huis stroom heeft en ook verlichting. Daarom is belangrijk dat uw stroom netwerk in huis goed is ontworpen en geinstalleerd, zodat uw koelkast en andere belangrijke apparaten in huis goed en veilig werken. Het is dus belangrijk dat alle onderdelen in huis die met stroom te maken hebben goed werken.


Een adapter of ook verloopstekker genoemd is heel handig als u op reis gaat. Dan kunt u uw elektrische apparaten altijd en overal gebruiken.

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i