Ons nieuwe voorraadsysteem draait succesvol en wij verzenden weer met de snelheid die u van ons gewend bent. Onze excuses voor de eerdere vertraging. Hier meer.
Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Lampen met sensor

Kategorie AKCE 2

Gigantische kortingen van 25.9.2023 tot 1.10.2023.

U dient de bestelling voltooien om gebruik te maken van de korting, niet alleen door de goederen aan de winkelwagen toe te voegen.

Kortingen worden berekend op basis van de oorspronkelijke prijzen conform de voorwaarden.

Bovendien kunt u gebruik maken van onze gratis verzendopties bij aankoop van €70 of meer.

Categorie beschrijving

De beste lampen met bewegingssensor - promoties voor de rust in huis


De bewegingssensor doet het werk van een schakelaar zonder dat er een in de buurt is. Zo kunnen deze lichtsensoren in elke omgeving worden geïnstalleerd om de verlichting te optimaliseren en meer comfort te bieden. In onze promoties met de beste aanbiedingen en kortingen vindt u naast lampen ook hoekjes voor het juiste gebruik van uw armaturen voor de rust van het huis.


Bij het gebruik van een bewegingssensorarmatuur behoort verspilling van elektriciteit tot het verleden. Een buitenarmatuur met bewegingssensor bespaart veel energie, uitstoot van gassen en elektriciteit. Daarom zorgt het hebben van een bewegingssensor voor buiten in huis ter vervanging van conventionele schakelaars voor comfort en veiligheid.


Of het nu gaat om binnenverlichting met een lichtsensor aan de binnenkant of het gebruik van de bewegingssensorlamp voor buiten, een bewegingssensorlamp is een aanbevolen investering om elektriciteit en persoonlijke tijd te besparen. De batterijgevoede bewegingssensor LED-armatuur gebruikt zijn eigen autonome stroomvoorziening en zorgt voor zijn eigen uitschakeling.

Copyright © 1990 - 2022 Donoci SPRL. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i