Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Diode LED strips

  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Diode led voor elke ruimte


Dit type verlichting staat bekend om de veelzijdige installatie, en dan vooral om de vele mogelijkheden om indirecte verlichtingen te creeren.

In badkamers bijvoorbeeld wordt vaak een diode led tape gebruikt om licht bovenop een kastje te maken zodat dit op het plafond schijnt. Dit geeft een mooi ruimtelijk effect. In de keuken is dit type ook erg gemakkelijk, de diode led tape installatie gaat snel, en door de eenvoudige instructies te volgen op de verpakking heeft u snel licht.

Veel mensen maken gebruik van diode led strips boven het aanrecht, aan de onderkant van de keukenkastjes voor good licht om mee te werken. Diode led strip lichten staan ook mooi in een kinderkamer waar de inrichting knus is en gefoccused op relaxen, met zachte kleuren en ronde vormen.

De ledstrips zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. 230V led strips kunt u overal in huis gebruiken. Heeft de led strip hoge bescherming, bijvoorbeeld IP44 of hoger, dan is deze ook voor de badkamer en voor buiten geschikt. Voor de badkamer kunt u ook de 12V led strip gebruiken. Voor de campers of boten bijvoorbeeld is de 24V led strip geschikt.


Met RGB led strip kunt u ook kleuren veranderen. Voor de installatie is de zelfklevende led strip ideaal! De meeste diode led strips kunt u naar wens inkorten.


Het indirecte licht van de diode led strip lampen geven ook erg weinig warmte af zodat u daar geen last van heeft. Er zijn dus zeer veel situaties in huis waar een led strip de perfecte oplossing kan zijn, en daarom is het de moeite waard om dit type verlichting te bekijken alsvorens een keuze te maken uit de vele mogelijkheden.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i