Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Kantoor en Computer

Vendor 3
  • Bestsellers
Een andere best verkochte

Subcategorie: Kantoor en Computer - meer subcategorieën

Categorie beschrijving

Computeraccessoires houden uw computer schoon en in goede staat


Van tijd tot tijd moet het oppervlak van televisies en andere schermen worden schoongemaakt met een schermreinigingsspray, omdat een klein laagje stof mogelijk niet zichtbaar is voor het blote oog. Ook als je bijvoorbeeld een USB led-lampje op uw laptop hebt, kan vuil nog onopgemerkt blijven. Met dezelfde tool maakt u zowel televisies als computerschermen en smart devices schoon.


Bijna elk kantoor heeft een papiervernietiger, die niet alleen bedoeld is om geheime documenten te versnipperen, maar ook om hergebruik te vergemakkelijken. Een webcam is al lang standaard op laptops; desktops met een aparte monitor vereisen echter een speciaal apparaat. Ook de kaartlezer is een onmisbare hulp.


Koptelefoon: bedraad of draadloos?


Audiofielen en gokkers zweren dat een bedrade hoofdtelefoon de enige juiste is. Misschien hebben ze zelfs gelijk, maar laten we eerlijk zijn: alle soorten draadloze koptelefoons of Bluetooth koptelefoons zijn veel comfortabeler dan opstaan uit een stoel. Koptelefoons worden bijna altijd geleverd met een microfoon, dus u hoeft zich niet al te veel zorgen te maken over het aanpassen van het volume.


USB-luidsprekers of draadloze luidsprekers - Zijn hier niet dezelfde meningen? Gelukkig is er genoeg keuzevrijheid voor iedereen en zal het grootste geschil niet ontstaan. We kunnen ook degenen helpen wiens gamingmuis dood is of de LED-balk op het scherm is vervaagd. Een goede sportvriend vindt in onze online winkel ook een sportarmband om op een smart device te doen.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i