Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Noodverlichting

Vendor 2
  • Bestsellers
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Subcategorie: Noodverlichting - meer subcategorieën

Categorie beschrijving

Noodverlichting houdt u veilig


Noodverlichting in huis wordt minder gebruikt dan in kantoren en bedrijfspanden. De meeste mensen denken simpelweg niet na over het gebruik van noodverlichtingarmatuur in hun woonhuis. In woonhuizen weet men over het algemeen wel waar de beste uitgang is wanneer er brand of een andere reden tot paniek is. Noodverlichting kopen wordt dus niet veel gedaan door particulieren terwijl dit eigenlijk wel zou moeten. Een gemakkelijke optie is wellicht noodverlichting op batterij.

Bedrijven moeten zich houden aan de noodverlichting wetgeving, mede om werknemers veilig te houden. Zo moeten er onder andere duidelijke vluchtwegaanduidingen zijn. De maatregelen die deel uitmaken van deze eisen moeten samen de centrale noodverlichting vormen. De onderdelen van dit systeem zorgen samen voor een grote en sterke vorm van veiligheid.

De noodverlichting eisen in uw huis zijn veel minder streng dan in bedrijfspanden, mede omdat er gewoonlijk minder personen in een huis wonen dan het aantal mensen die zich in een bedrijfspand bevinden gedurende de werktijd. Noodverlichting aansluiten in huis is makkelijker dan de meesten denken. Noodverlichting is dus belangrijker dan het lijkt, voor zowel bedrijven en particulieren.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i