Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

TL-verlichting

  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

TL verlichting is relatief goedkoop in gebruik en geeft veel licht


TL lampen kopen gebeurt meestal door bedrijven die grote(re) aantallen verlichting nodig hebben voor bijvoorbeeld hun kantoren of werkplaatsen. De reden dat zij voor tl buizen kiezen is het goedkope onderhoud. Dit type ronde tl buizen verlichting is erg zuinig in gebruik, en de kosten van onderdelen zijn ook relatief laag. Niet iedereen kan het uiterlijk even goed waarderen, dus denk hier wel om wanneer u gaat shoppen.


T5 tl buizen gaan gemiddeld 3 keer langer mee dan t8 tl buizen, maar nog goedkoper is het misschien de tl buizen vervangen door led. Vooral de tl lamp starter gaat vaak kapot van een t8 omdat deze nog mechanisch werkt, dat geldt ook voor tl armatuur 150cm. Wel zien we steeds vaker dat tl lampen vervangen door led, dit is dus inclusief de tl armatuur omdat dit niet samengaat. Wanneer de starter moet worden worden vernieuwd is het beste moment om te gaan voor nieuwere techniek, die nog weer een stuk zuiniger is. Dit merkt u vooral in de portefeuille, omdat het uiterlijk van de tl lichten vrijwel identiek zijn.


Fluorescentielampen of wel TL-buizen gaan 10 keer langer mee en zijn 4 keer meer energie-efficiënter dan conventionele gloeilampen. Fluorescentielampen kunnen een groter gebied verlichten en zo schaduwen vermijden die ongewenst zijn bij elke werkactiviteit. TL-verlichting is uitstekend geschikt voor het verlichten van bureau's in kantoren of werkplaatsen. In huis worden ze gebruikt vooral in de keuken maar ook bijvoorbeeld in de garage of kelder.


In tegenstelling tot conventionele gloeilampen, geven fluorescentielampen niet zoveel warmte af. De  TL-armatuur biedt ook een keuze uit kleuren van daglichtwit tot warmwit. Moderne tl-lampen bevatten al elektronische of magnetische voorschakelapparaten voor snel flikkervrij inschakelen.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i