Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Lichtslingers en lichtkettingen voor buiten

  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Lichtslingers en lichtkettingen voor buiten


Een led lichtketting voor buiten is super leuk om een feestje of bbq in de tuin op een originele manier te verlichten. Een lichtslinner buiten of lichtsnoer buiten geeft namelijk op een andere manier licht dan bijvoorbeeld een enkele gloeilamp of wandlamp voor buiten.


Led hanglampen buiten zijn meestal een enkele armatuur met een enkele verlichtingsbron. Een decoratie lichtsnoer buiten geeft dus veel meer licht dan deze enkele lichtbronnen, maar de verlichting die wordt geboden is meestal zachter omdat ze bedoelt zijn als sfeerverlichting. Een solar lichtslinger buiten is ideaal als u geen mogelijkheid heeft voor stroomaansluiting. Overdag wordt de batterij van de solar verlichting opgeladen en 's avonds kunt genieten van het zachte licht van deze buiten lichtslinger.


De meeste led buiten lichtkettingen zijn te koop in verschillende lengtes, vaak zijn de korte slechts 2,5 meter, en de langste kunnen wel 22 meter lang zijn. Genoeg keuze dus, maar de benodigde lengte hangt af van het terras of ruimte waar u de led tuin lichtketting wil gebruiken. Het is wel aan te raden dat u voor aankoop van buitenverlichting goed kijkt naar de ip-classe. Buitenverlichting moet immers goed bestand zijn tegen regen en stof, niemand heeft goesting om elk jaar nieuwe verlichting te kopen.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i