Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Toon meerToon minder

Elektrisch materiaal

Vendor 9
  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Bent u op zoek naar de beste kwaliteit elektrische Materiaal?


Veel geld kan worden bespaard met een eigen installatie van elektrisch materiaal. Een nieuw project in huis kan erg veel geld kosten, denk bijvoorbeeld eens aan de vele stopcontacten in de muren, stekkers en connectors, verlengsnoeren en stekkerdozen en ander klein elektrisch materiaal. Een moderne oplossing voor licht in het gebruik van sensoren, zodat het licht automatich aan gaat wanneer iemand zijn of haar entree maakt. Een uitbreiding of renovatieproject krijgt zo vele gemakken bij zich.

In onze webwinkel vindt u alle soorte batterijen en accu's. De meest gebruikte batterijen zijn penlite AA en AAA batterijen. Ook knoopcel batterijen worden vaak gebruikt in diverse toestellen en apparaten. Maar ook diverse platte en speciale batterijen en bijvoorbeeld ook de auto accu's vindt u in ons assortiment. Voor de oplaadbare baterijen hebben wij geschikte batterijopladers.


Schakelmateriaal is ook nodig voor van alles, kabels alleen laten het licht niet  branden. Kabels moeten veilig verpakt zijn in kabelgoten. Door domotica/domotico te gebruiken in nieuwe projecten zorgt u dat alles efficient blijft functioneren, omdat deze manier van bouwen specifiek gericht is op een laag stroomgebruik en dergelijken. Vooral nieuwbouw projecten hebben baat bij deze soort oplossingen, die veelal binnenshuis worden gebruikt. 


Er zijn ook veel oplossingen voor in de tuin beschikbaar bij ons. In onze elektrisch materiaal webshop vindt u allerlei materialen wat met elektriek te maken heeft, zodat vrijwel ieder doe-het-zelf project een plezante afloop heeft. Zowel voor particuliere en commerciele projecten in en rond om het huis hebben wij oplossingen.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i