Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Toon meerToon minder

Stopcontacten en contactdozen

Vendor 7
  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Stopcontacten zijn een onmisbaar onderdeel van verlichting in huis en bedrijf


Verlichting is nodig in vrijwel iedere ruimte, en dan geldt vooral voor ruimtes waar mensen langere periodes doorbrengen. U kunt bijvoorbeeld denken aan installeren van een wandcontactdoos in de woonkamer en de badkamer. Voor bedrijven zijn dit de kantoren en werkruimtes, hier brengen medewerkers veruit de meeste tijd door.

Er zijn meerdere mogelijkheden om verlichting en andere zaken via een stopcontact aansluiting aan te sluiten op het elektriciteits netwerk. Een stekkerdoos is perfect voor gebruik onder het bureau zodat de computer kan worden aangesloten in de werkruimte. In een kantoor vindt u ook vaak een opbouw stopcontact waar accessoires op zijn aangesloten zoals de bureaulamp. En in de keuken kunt u ook een timer stopcontact laten installeren zodat u koffiezetapparaat automatisch koffie zet in de voormiddag.

Contactdozen zijn verkrijgbaar met verschillende opties, steeds meer mensen gebruiken niet meer een standaard inbouw stopcontact maar een stopcontact met usb. Stopcontacten worden niet alleen binnen gebruikt, een buitenstopcontact heeft gewoonlijk een ingebouwd deksel boven de stopcontact aansluiting om deze te beschermen tegen regenwater.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i