Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

LED TL buizen

  • Bestsellers
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

TL lampen zijn bekend van werkplekken


Led tl buizen zijn populair omdat hun fijne licht u goed laat werken in bijvoorbeeld de keuken of werkkamer. In bedrijven wordt dit type veel gebruikt vanwege de het relatief goedkope onderhoud. TL armaturen led bestaan uit een of meerdere led tl buizen waarin gas werd verhit, en dit bracht licht. En nu met led gebruikt het enkel electriciteit.


TL verlichting aansluiten is niet moeilijk, neem de oude buis uit de armatuur, en klik de led tl buis in de armatuur. Dit is een job van een minuut. Doe u de oude buis in een zak om het milieu te helpen. Er zijn twee maten het meest populair, de tl armatuur 150cm als behuizing, en de led tl buizen 120cm als de lichtbron zelf.


Led tl buizen kopen steeds populairder om bestaande tl lampen te vervangen door led wat minder stroom verbruikt. Led verlichting is veel zuiniger dan alle andere typen verlichting, het nadeel is dat het minder flexibel is dan bijvoorbeeld een gloeilamp. Led buizen dimbaar hebben grofweg dezelfde maat als de originele tl buizen. Led tl verlichting heeft geen starter nodig, iets wat een ouderwetse tl buis wel nodig heeft. Hoe minder onderdelen iets heeft, hoe minder er kapot kan gaan.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i