Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

LED modules

  • Bestsellers
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

LED-modules voor plafondlampen en voor lichtreclame - 230V


LED-modules maken deel uit van plafondarmaturen en vervangen tegelijkertijd oudere soorten verlichting, vooral in reclameborden, grootschalige advertenties en lichtreclames. Dankzij de kleur RGB-variant van LED-modules voor lichtreclame kunnen zeer interessante kleureffecten worden bereikt. Hoogwaardige LED-modules voor LED-armaturen zijn aangepast voor continue verlichting. U kunt de LED-module bijvoorbeeld gebruiken om een bestaande LED-plafondlamp op te waarderen.

LED-modules voor advertentieruimte

LED modules voor advertentieruimte hebben een prima prijs/kwaliteit verhouding. Hun voordeel is het hoge rendement dankzij de LED-technologie en de snelle installatie. De LED-module is magnetisch en de afzonderlijke onderdelen worden met magneten bevestigd. Er is een ronde (vierkante) of vierkante LED-module.

RGB LED-module

Naast eenkleurige varianten van LED modules hebben wij ook een variant met RGB LED chips in ons assortiment. Deze hebben brede stralingshoeken zodat het licht over een zo groot mogelijk oppervlak wordt verspreid. Dankzij dit type straling hoeven de LED-modules niet dicht bij elkaar te worden geïnstalleerd. Lampen met LED-modules zijn een krachtige en goedkope oplossing voor de binnenverlichting en, met voldoende bescherming tegen water en stof, een aanvulling op buitenarmaturen.

LED-module verlichting

LED-modules zijn meerdere onderdelen bij elkaar, waaronder een led gedeelte dat zorgt voor licht. Een top light led module is ontworpen om zeer zuinig te zijn maar toch goed licht te geven. Het meest gebruikte type is de led module 22W, omdat deze gemakkelijk te installeren is in bestaande electriciteits delen in huizen. De tweede reden is dat dit het meest verkochte type is dat dit type een goede balans geeft tussen stroomgebruik en lichtopbrengst. Ze zijn ook nog eens vaak dimbaar.

Een led module rond is vaak te zien in badkamers, als alternatief op de led badkamer inbouwspot. Een led module vervangen is niet moeilijk, zelfs niet de led module aquarium. Koppel de oude module los, en klik makkelijk de nieuwe module op de plek, en u heeft nieuw licht.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i