Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Toon meerToon minder

Lampen met sensor

  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Subcategorie: Lampen met sensor - meer subcategorieën

Categorie beschrijving

Wat zijn lampen met sensor en welke sensor lampen zijn het beste?


Er zijn meerdere soorten lampen die in en rondom het huis gebruikt worden, een van die soorten is de zogeheten sensor lamp. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar die gebruik maken van een melder die beweging ziet, en dan automatisch het licht aandoet. Erg praktisch is dat. Sensor lampen voor binnen worden gebruikt meestal in de entree, trappenhuis, kelder, wc of in de badkamer.


Sensor lampen worden vaak buiten gebruikt. Een buitenlamp met sensor is ideaal bij de voordeur, bijvoorbeeld als een wandlamp of een plafondlamp met sensor. Het voordeel is dat u niet naar de schakelaar hoeft te zoeken in het donker. Buitenlampen met sensor hebben ook een veiligheidsfunctie. Buitenlamp met bewegingssensor jaagt ongewenste bezoekers weg. 

Bekijk ons aanbod van buitenverlichting met sensor met een extra IP-bescherming voor vochtige ruimtes.

Hoe werkt de lamp met bewegingssensor eigenlijk? Een sensorlamp gaat automatisch aan als je er langsloopt. Je hoeft niet naar een lichtschakelaar te zoeken in het donker. Bij sommige lampen met bewegingssensor kan je de brandtijd en het sensorbereik instellen. Een sensorlamp bevat een bewegingsmelder, die meestal op basis van infrarode golven beweging detecteert. De infrarood golven detecteren bewegende objecten met een bepaalde warmte. De bewegingsmelder geeft een signaal aan de lamp door. De lamp gaat vervolgens branden.

Wilt u nog meer energie besparen? Kies dan een led lampen en led buitenlamp met sensor. Dit is de beste combinatie vooral als energiebesparing voor u de hoogste prioriteit heeft.

Er zijn meerdere soorten lampen die in en rondom het huis gebruikt worden, een van die soorten is de zogeheten sensor lamp. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar die gebruik maken van een melder die beweging ziet, en dan automatisch het licht aandoet. Erg praktisch is dat.


Er zijn ook buitenlampen met schemersensor verkrijgbaar die vanzelf aangaan wanneer het donker wordt. Buitenlampen met sensor zijn perfect om in de tuin op te hangen rondon de achterdeur of een looppad waar u soms loopt. Hierdoor hoeft u niet op knoppen te drukken om licht te hebben wanneer u uw handen vol heeft met boodschappen. De verlichting met bewegingsmelder ziet dat u er loopt en geeft u het benodigde licht.


In de gang kunt u ook goed gebruikmaken van een plafondlamp met sensor, op deze manier hoeft u nooit te denken om het licht aan te doen op de sporadische momenten dat u in de gang bent. Dit is dezelfde techniek als in buitenlampen met bewegingssensor, maar dan binnnenshuis. Super praktische lampen dus met voor ieder doel een apart model.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i