Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Straatverlichting

Vendor 7
  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Subcategorie: Straatverlichting - meer subcategorieën

Categorie beschrijving

Verlichting rondom schrikt af en is praktisch


Straatverlichting of ook openbare verlichting genoemd is te vinden langs de weg en op andere openbare ruimte zoals in parken. Het van belang dat weggebruikers gevaarlijke verkeerssituaties in het donker ruim op tijd kunnen inschatten. Wegen en straten worden verlicht voor verschillende doeleinden. De straatverlichting maakt het gemakkelijker de weg te vinden.


Op het nieuws komt regelmatig een artikel voorbij waarin wordt verteld dat huizen worden leeggeroofd door kwaadwillenden die meestal binnenkomen door de achterdeur. De achterkant van een huis is immers bijna nooit goed zichtbaar, het boeventuig gaat daar dus graag naar binnen. Maar de juiste straatverlichting kan inbreken in uw huis dus minder aantrekkelijk maken, en in sommige gevallen zelfs voorkomen.


Straatverlichting kopen zal mensen helpen zich veiliger te voelen in een verlichte omgeving. Een straatverlichting armatuur komt in verschillende stijlen, zo heeft u de keuze uit verschillende materialen en kleuren zodat die bij de omgeving past. Straatverlichting led is zuinig met energie, en geeft een mooi helder licht over een relatief groot gebied. Een openbare ruimte, maar ook een inrit of ander gedeelte van uw tuin verlichten is dus geen enkel probleem. Een straatlamp zorgt voor veel verlichting voor een relatief lage prijs.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i