Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Batterijen, accu's

  • Bestsellers
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Mobiele energie voor verlichting in huis en daarbuiten


Verlichting is iets wat we allemaal nodig hebben, maar niet altijd is er een stroompunt bij de hand. Wat doet u dan? Het is aan te raden om zonne energie te gebruiken waar nodig, en wanneer dat niet mogelijk is, is het batterijen kopen een noodzaak. Oplaadbare batterijen zorgen dat u ten alle tijden stroom heeft waar en wanneer u dat nodig heeft.


Er zijn vele verschillende batterijen soorten verkrijgbaar voor particulieren, en voor verlichting worden er slechts een klein aantal verschillende soorten accu's gebruikt. Voor de wat kleinere armaturen zijn aa batterijen perfect omdat ze weinig plek innemen maar toch genoeg energie geven aan uw lampen. Batterijen aaa worden meestal gebruikt in de wat grotere armaturen en zaklampen met led verlichting, omdat dit type batterij meer energie kan bevatten. En bij zaklampen is het vooral belangrijk dat u gedurende een langere tijd licht heeft zodat u niet in het donker komt te staan.


Opladers, batterijen, accu's - Koop nu bij ons!

 In ons aanbod van elektrisch materiaal kunt u winkelen voor batterijen, accu's en nog veel meer. Deze categorie omvat verschillende subcategorieën. AA, AAA-batterijen

We beginnen met de categorie AA-batterij - wat heel gebruikelijk is en universele batterijen, u kunt ze gebruiken voor een klok, afstandsbedieningen, LED-zaklampen en nog veel meer. We verkopen batterijen in verschillende verpakkingen met 2,4,6,10 of zelfs 12 stuks. 

 Voor buitenverlichting, raden we het kopen van batterijen die kan overleven in weersomstandigheden zoals vorst en anderen. De meest gebruikte type van batterij heeft de subcategorie van AAA-batterij. Deze zijn bedoeld vooral voor kleine elektronische apparaten zoals afstandsbedieningen, verlichting, en anderen. Verder kunt u de subcategorieën knoopcelbatterijen, oplaadbare batterijen, platte batterijen 4,5 V, speciale batterijen kopen en ook loden accu's bekijken en bestellen.

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i