Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

LED accessoires

Vendor 7
  • Bestsellers
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

LED is erg veelzijdig met veel accessoires


Verlichting in het algemeen is super veelzijdig, in vrijwel iedere ruimte is verlichting een vereiste. Dit geldt voor het huis, de tuin, en gebouwen waarin gewerkt wordt zoals kantoren en magazijnen. En omdat led verlichting steeds meer gebruikt wordt, betekent het ook dat er steeds meer accessoires op de markt komen om aan alle wensen en eisen te voldoen.

Denk bijvoorbeeld aan een led connector, tranformator of ook wel een trafo genoemd, inbouwdoos voor led verlichting. Voor de slimme verlichting heeft u bijvoorbeeld een bridge nodig. Een weerstation gebruikt een led paneel om deze af te lezen, led is perfect voor dit soort applicaties omdat het zeer weinig stroom gebruikt, de spanningsbron kan in dit soort gevallen dus klein zijn, en de verbindingskabel kan dun zijn. Er worden vaak led connectors gebruikt, die speciaal ontworpen zijn voor zeer effiiciente verlichting.

Een transformator is nodig om de stroomsterkte te verlagen zodat de led verlichting deze kan gebruiken in de badkamer. Een trafo zit vaak in de verpakking wanneer u deze koopt, vergeet dit belangrijke onderdeel dus niet. Een voorbeeld van led verlichting is een led lamp voor ventilator, die u kunt installeren onderaan de ventilator om te werken als plafondlamp. Hoe meer opties verlichting u bied, hoe meer accessoires u kunt aanschaffen.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i