Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Philips Hue

Voordelen van slimme verlichting Philips Hue

Met de slimme verlichting van Philips Hue krijgt u direct controle over uw verlichting. Dagelijkse activiteiten worden een stuk eenvoudiger met de juiste verlichting. Philips Hue helpt u wakker te worden en energiek te worden tijdens het ontbijt, het helpt uw kinderen zich te concentreren op huiswerk en aan het eind van een drukke dag geeft het u de juiste lichtinstelling om te lezen of te ontspannen.

Eenvoudige installatie

Eenvoudige installatie

Philips Hue installeren is eenvoudig. De installatie duurt slechts enkele minuten en u hoeft de elektrische bedrading in uw woning niet te vervangen.

Ruim aanbod

Ruim aanbod

Van slimme verlichting, LED-strips, binnenverlichting tot buitenverlichting, Philips Hue biedt voor iedereen een oplossing.

Garantie voor kwaliteit

Garantie voor kwaliteit

Al meer dan 10 jaar staan Philips Hue-producten synoniem voor kwaliteit en vooruitgang. Het Hue-ecosysteem werkt betrouwbaar en de app is overzichtelijk en wordt regelmatig bijgewerkt.

Atmosfeer

Atmosfeer

Door de helderheid, kleur en temperatuur van de verlichting te veranderen, kunt u de sfeer in de kamer direct veranderen.

Ontdek alle functies

Hoe te beginnen met Philips Hue

De instelling is eenvoudig en de bediening nog eenvoudiger. Om te starten heeft u alleen de Philips Hue lamp of lamp en de Hue app nodig. U kunt vervolgens op elk gewenst moment de Hue Bridge toevoegen om over de volledige set slimme verlichtingsfuncties te beschikken.

Philips Hue-lamp

Installeer de Philips Hue-lampen

Slimme lampen vormen de basis van Philips Hue. Schroef de gewone lamp los en installeer de Philips Hue-lamp. Als u het licht via een schakelaar wilt bedienen, werkt de lamp als elke gewone lamp.

Philips Hue app

Download de Hue app

U ontdekt de magie van Philips Hue terwijl u bedient via de Hue app of afstandsbediening. Vervolgens kunt u de helderheid regelen en, afhankelijk van het lamptype, de temperatuur regelen of zelfs kiezen uit 16 miljoen kleuren.

Philips Hue bridge

Voeg de Hue Bridge-eenheid toe

Haal het maximale uit Philips Hue met de Hue Bridge. Krijg toegang tot automatisering en andere handige functies voor maximaal 50 lampen in uw huishouden. De Hue Bridge maakt deel uit van alle starterspakketten.

Kom meer te weten

Bedien Philips Hue op jouw manier

Philips Hue biedt een eenvoudige en comfortabele manier om de verlichting in huis te bedienen. Dankzij het ruime assortiment aan accessoires, van elegante afstandsbedieningen tot bewegingssensoren, heeft u uw verlichting altijd onder controle. De goed uitgewerkte app en bediening via stemassistenten is vanzelfsprekend.

Philips Hue Bewegingssensor

Bewegingssensor

Licht inschakelen door beweging. Hij werkt op batterijen en is eenvoudig overal te installeren.

Koop
Philips Hue Tap Dial Switch

Tap Dial Switch

Bedien maximaal drie kamers of zones. Door aan de buitenste ring te draaien, verander je de lichtsterkte. De afstandsbediening kan aan de muur worden gemonteerd, op een magnetisch oppervlak worden geplaatst of als afstandsbediening worden gebruikt.

Koop
Philips Hue Dimmer Switch

Dimmer Switch

Schakel tussen instelbare scènes. Soepele lichtregeling. Monteer hem op een muur of magnetisch oppervlak.

Koop
Philips Hue Wandschakelmodule

Wandschakelmodule

Installatie achter een gewone schakelaar. De module zorgt ervoor dat de lampen altijd van stroom voorzien zijn. Het instellen van scènes voor individuele lampen of voor de hele kamer/zone gebeurt via een klassieke schakelaar.

Koop
  • Bestsellers
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Philips Hue - slimme, functionele en elegante verlichting


Philips Hue slimme verlichting staat voor een serie slimme verlichting die niet over het hoofd mag worden gezien. Beheer verlichting via een applicatie. Slim en gemakkelijk! Ons aanbod omvat Philips Hue binnenverlichting die met zijn dimbare optie en andere geweldige functies een perfecte sfeer zal creëren door het hele huis. Slimme verlichting Philips buitenverlichting zal uw tuin te maken en buitengebieden zien er precies aan uw voorkeur als je kunt kiezen uit 16 miljoen kleuren, Philips slimme lamp Hue buitenverlichting is beter bestand (in de richting van vocht en stof) en kan worden aangesloten op een ander apparaat via Hue bridge.


Philips slimme verlichting die een energiebesparende optie vertegenwoordigen, Philips Hue ledstrips die een meter lang zijn (kunnen worden ingekort tot 30 cm), ze kunnen worden verlengd - bevestigd. U kunt ze op een zeer creatieve manier gebruiken onder de trap, onder keukenkasten, om enkele interieurkenmerken en vele andere verschillende variaties te benadrukken. De opties zijn grenzeloos omdat ze kunnen worden gebogen en gevormd naar elk effen of oneffen oppervlak.


Er is nu ook een Philips Hue slimme verlichting startpakket verkrijgbaar zodat u kunt beginnen met het slimmer maken van uw verlichting in huis. Technologie gaat met grote sprongen tegelijk vooruit, en dat geldt ook voor verlichting in huis en buiten. Deze slimme en energiezuinige LED-lampen zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, maten en modellen. Bekijk ons aanbod van badkamer verlichting met Philips Hue smartverlichting. Zoals de Philips hue spot lamp en de Philips hue verstraler. Dus altijd iets voor bij u in huis.

De Hue Bridge vormt het hart van het Philips Hue systeem en verbindt uw apparaten met de slimme lampen door middel van de Philips hue verdeler. U kunt tot 50 Philips Hue lampen en accessoires aansluiten op één Hue Bridge. Philips smart verlichting werkt erg makkelijk en is snel in te stellen. 
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i