Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Accessoires

Vendor 7
  • Bestsellers
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Accessoires voor bedrijfsverlichting - transformators, digitale timers en starters


Om de industriële verlichting te verbeteren zijn soms speciale accessoires nodig, waardoor we soms geld kunnen besparen of de functies van de lampen kunnen verhogen. In onze webwinkel bieden transformators en digitale timers of starters voor Tl-buizen aan. 


Transformators


Transformators zorgen er voor dat TL-buizen kunnen dimmen, dat ze niet flitsen wanneer ze aan gezet worden, ze zorgen er voor dat er geen zoemend geluid is terwijl de lamp aanstaat en dat de TL-buis niet trilt wanneer de lamp een stroomvoorziening heeft met een hoge frequentie. Transformators zorgen bijvoorbeeld ook voor een stabiele werking van de licht intensiteit wanneer de hoeveelheid Volt in een netwerk soms kan fluctueren.  


Digitale timers en starters van Tl-buizen


Digitale starters in de vorm van een stopcontact bieden meer gevorderde opties aan voor het instellen van intervallen. Starters voor Tl-buizen zetten de TL-buis aan en verlengen de levensduur van de lamp, zorgen dat u geld bespaard en verminderd de onderhoudsbehoeften van de lamp. 


In deze categorie vindt u ook diverse soorten standaard en beugels voor de schijnwerpers en andere bedrijfsverlichting. Wanneer u opzoek bent naar andere accessoires die geschikt zijn voor andere lampen dan TL-buizen, kunt u bij de categorie elektrisch materiaal kijken. Hier zult u vele verschillende soorten accessoires vinden. 


Verschillende stijlen verlichting accessoires zijn onder andere klassiek of nostalgisch. Lamp accessoires zijn verkrijgbaar voor allerlei doeleinden waaronder delen van kroonluchters, steunen voor wandlampen, en wandlampen om aan een paal te hangen. Buiten verlichting toebehoren zijn gemaakt van verschillende materialen, bijvoorbeeld van ijzer hoekijzers voor hanglampen tot betonnen bakjes voor spots. De spots voor in de tuin moeten immers wel beschermd worden tegen regen en koude. De batterijen voor de solar lampen laden automatisch op door de zon wat geld bespaart.


De buiten verlichting onderdelen van zijn van hoge kwaliteit en uv-bestendig. Dit zijn slechts twee voorbeelden van accessoires voor buitenverlichting, maar er is nog zoveel meer. Bijna elk jaar komen er nieuwe lampen accessoires op de markt omdat de technologie steeds beter wordt met steeds energie-zuinigere ledlampen. Deze tuin lampen accessoires zijn perfect voor in de tuin om struiken en bomen te verlichten, en deze buiten verlichting onderdelen helpen u ook door inbrekers te ontmoedigen door ze te verlichten wanneer ze uw tuin betreden vroeg in de voormiddag voor de zon opkomt. Genoeg redenen dus om de juiste accessoires voor uw buiten verlichting te kiezen.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i