Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Inbouwverlichting

Vendor 3
  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Interieur inbouwverlichting – inbouwspots, spotjes en panelen


Inbouw verlichting komt in alle maten en soorten, maar inbouwspots zijn toch wel de meest populaire voor in huis. Met zijn eenvoud, functionaliteit en elegantie kan de inbouwspot de algehele sfeer van elke kamer benadrukken. Perfect voor het aanbrengen van een accent of het maken van een statement in de gang boven een schilderij. Hiervoor zijn plafond inbouwspots wellicht het meest indeal omdat ze de muur eronder verlichten in een mooie vorm die een schilderij of foto interresante vormen biedt. Spot, die ingebouwd is in een plafond of wand, een onopvallende decoratie van elk interieur - of het nu thuis of op kantoor is. Het plafond of de wand is netjes afgewerkt met inbouwspotjes. Geen snoeren, geen draden, heerlijk! 


Vooral de led inbouwspots zijn een polulaire optie omdat ze niet veel stroom nodig hebben om een mooi licht te geven. Inbouwspots met glas geven u een wat minder moderen uitstraling wat wellicht beter past bij uw inrichting. Inbouwspots armaturen komen zijn verschillende vormen verkrijgbaar, ronde spot armaturen zijn populair voor in huis, en rechthoekige spot armaturen zijn vooral populair in bedrijfsmatige gebouwen.


Plafondspots zijn zeer populair en je kan ze in vrij elk interieur toepassen, bijvoorbeeld boven het werkblad in de keuken of in de badkamer, boven de spiegel. Bekijk ons aanbod van badkamer spotjes. Inbouwspots zijn ook ideaal voor boven het bureau thuis of op kantoor. Voor de kantoor zijn er ook inbouw LED panelen zeer geschikt. Deze led panelen zijn ook voor inbouw geschikt. Spotjes worden ook steeds vaker gebruikt in de woonkamer. Dimbare spotjes zijn zeer fijn om een gewenste sfeer te creëren. Inbouwverlichting kan zowel 230V als 12V zijn, die vaak in de badkamer wordt gebruikt. Tegenwoordig worden er veel LED inbouw spots gebruikt, die zuinig en duurzaam zijn. 


Inbouwspotjes kunnen ook slim zijn. Met smart verlichting ben je weer een stap verder. Je kan met deze verlichting verschillende lichtscènes maken en op afstand bedienen via een app. Probeer de Philips Hue in je inbouwspots. Inbouwspots worden niet alleen in het interieur toegepast. Je kan inbouwspots buiten gebruiken. Je moet hier wel op letten dat de spots geschikt zijn voor buiten. De IP-bescherming dient minimaal IP44 te zijn. Bekijk ons aanbod buitenspots. Grondspots behoren ook tot inbouwverlichting. Als je niet zeker weet welke inbouwverlichting geschikt zijn voor jou, kijk dan op onze adviespagina voor meer informatie en inspiratie.


Hoeveel ruimte nodig voor inbouwspots?

Inbouwdiepte is belangrijk. De spot moet in het plafond passen natuurlijk, vooral als je kantelbare spotjes wilt inbouwen. Maar wat vooral belangrijk is, is de veiligheid. Je moet er zeker van zijn, dat er voldoende ruimte is tussen de spot en het isolatiemateriaal. Halogeenspots kunnen zeer warm worden, voldoende inbouwruimte is daarom essentieel.

In ons assortiment vindt je veel diverse inbouwspots. Er is zo veel keuze in de kleur, de vorm, het materiaal. Bij ons kunt u spotjes van verschillende merken bestellen. Inbouw spots van Paulmann, Philips of Eglo behoren tot de top merken in inbouwverlichting.

Perfect voor het aanbrengen van een accent of het maken van een statement in de gang boven een schilderij. Hiervoor zijn plafond inbouwspots wellicht het meest indeal omdat ze de muur eronder verlichten in een mooie vorm die een schilderij of foto interresante vormen biedt.


Muur inbouwverlichting wordt vooral gebruikt in modern ingerichte huizen of bedrijfspanden door de artistieke en moderne uitstraling die ze bieden. Vaak is inbouwverlichting met bewegingssensor een goede oplossing voor in de badkamer en gang waar mensen relatief weinig tijd doorbrengen en het nuttig kan zijn om automatische verlichting in te bouwen.

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i