Ons nieuwe voorraadsysteem draait succesvol en wij verzenden weer met de snelheid die u van ons gewend bent. Onze excuses voor de eerdere vertraging. Hier meer.
Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Tuya Smart Home

Vendor 6
  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Subcategorie: Tuya Smart Home - meer subcategorieën

Categorie beschrijving

Tuya slimme thuis installaties


Bedien uw hele huishouden in één applicatie die automatisch de taal van uw telefoon gebruikt. U kunt alles vinden, van verlichting tot jaloeziebesturingen. Beheer de verlichting in uw huis dankzij producten die de Tuya Smart App ondersteunen. Krijg volledige controle over uw huis en perceel.


Slimme detectoren en camera's maken eenvoudig verbinding met uw wifi-netwerk en laten u weten wat er allemaal in uw tuin gebeurt. Door uw eigen slimme installaties te creëren, wordt uw leven zoveel aangenamer. Uw smartphone vertelt u of de ramen dicht zijn en laat de kamertemperatuur instellen met een slimme thermostaat. U kunt uw plek nu op een aangename temperatuur brengen voordat u thuiskomt.


U heeft niets speciaals nodig om al uw producten te installeren. De installatie van elk product is supersnel en eenvoudig. Met deze applicatie kunt u meerdere slimme apparaten van verschillende merken met elkaar verbinden.

Copyright © 1990 - 2022 Donoci SPRL. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i