Ons nieuwe voorraadsysteem draait succesvol en wij verzenden weer met de snelheid die u van ons gewend bent. Onze excuses voor de eerdere vertraging. Hier meer.
Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Slimme lampen

  • Bestsellers
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Slim is altijd goed


Huisverlichting en tuinverlichting is iets wat belangrijk is, en daarom is het fijn als deze verlichting slim is. Met deze uitspraak wordt de manier bedoeld waarop deze verlichting werkt, en bij slimme lampen is dat zoals het woord zelf zegt, slim/pienter. Slimme verlichting wordt verkocht door meerdere bedrijven, twee voorbeelden hiervan zijn slimme lampen philips en slimme lampen google home.


Smart lampen worden meestal binnenshuis geinstalleerd, en dan meestal in de E27 of E14 fitting, maar de slimme lampen gu10, dus de spotjes zijn er ook! Hierdoor kunt u de bestaande infrastructuur van de verlichting gebruiken, of beter gezegd, verbeteren naar de nieuwste technologie. Smartlampen zijn dus de meest vooruitstrevende vorm van verlichting in huis, en ondanks dat de aankoop ervan wat meer kost, levert het op de lange termijn wel geld op. En geld besparen is iets waar iedereen wel goesting naar heeft.

Copyright © 1990 - 2022 Donoci SPRL. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i