Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Verlengkabels, stekkers en verbindingen

Vendor 3
  • Bestsellers
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Verlengkabels en stekkers zijn een must have in elk huis


Hoe vaak komt het voor dat u tijdelijk stroom nodig heeft op een plek waar geen stopcontact is? Dit komt een stuk vaker voor dan mensen indenken, en wanneer men merkt dat ze een bepaalde activiteit niet kunnen doen omdat er geen stroom is, is het vaak te laat om even snel naar de winkel te gaan voor het kopen van stekkerdozen, verlengkabels, verbindingen, stekkerdozen, of kabelkoppelingen.

Soms moet er een gat geboord worden in muur om een lamp op te hangen, of misschien heeft u een werkplaats waar apparaten op batterijen niet goed genoeg zijn voor zwaar gebruik. Denk bijvoorbeeld eens aan een timmerwerkplaats waar professionele apparatuur vaak de enige oplossing is. Stekkers met schakelaar zorgen in de meeste gevallen voor een goede oplossing wanneer u verlichting nodig hebt op een dagelijkse basis, maar wanneer deze lamp ook verplaatsbaar moet blijven.

Verlengsnoeren zijn te koop in allerlei lengtes om aan iedere wens te voldoen. Verdeelstekkers kunt u aan verlengsnoeren koppelen zodat u meerdere apparaten kunt aansluiten. Verloopstekkers kunt u gebruiken voor het aansluiten van eurostekkers en platte stekkers tegelijk in dezelfde ruimte. Hiervoor zijn speciale aansluitdozen verkrijgbaar.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i