Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

TV-accessoires

  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

TV-accessoires houden de TV stevig en krachtig schoon


In veel gezinnen is de televisie bijna net zo belangrijk een gezinslid als een koelkast, en het is erg belangrijk dat uw vriend stevig aan een muur of kast in de woonkamer wordt bevestigd. Een vaste tv-muurbeugel is waarschijnlijk het eerste accessoire waar je aan moet denken bij het kopen van een nieuwe tv. De flatscreen-tv monteren is een eenvoudige, stabiele en betrouwbare manier om hem aan de muur te bevestigen. Een analoog product is een vast tv-meubel dat in een meubel past.


Wanneer de tv-muurbeugel stevig is bevestigd, de tv is gestopt en het scherm is schoongespoten, moet u ervoor zorgen dat de kabels op de juiste aansluitingen zijn aangesloten. Voor het geval niet alle accessoires zijn voorzien van een aansluitkabel, hebben we zowel een HDMI-kabel als een SCART-kabel. De SCART-signaalkabel mag dan moreel verouderd zijn, hij werkt feilloos en zendt een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit uit.


Antenne of draadmuur? Laat de buitenantenne in het bezit van de caravan of cottage blijven, een modern digitaal signaal wordt nog steeds via een ethernetkabel, oftewel een netwerkkabel, naar de tv geleid. Deze kamer is meestal aangesloten op de internetverbinding en van daaruit rechtstreeks op de televisie; soms ook naar de router. Ook coax kabel begint in het verleden te zinken, maar bestaat nog steeds in veel huizen en indien nodig zul je bij ons zeker een upgrade of vervanging vinden.


In ons assortiment vindt u ook de benodigde antenneconnector en antennebus. Voor een morne woning hebben wij ook bijvoorbeeld LED-strips voor achter de TV of slimme verlichting van Philips Hue.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i