Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Beschermende Uitrusting

Kategorie ochranné pomůcky
  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Subcategorie: Beschermende Uitrusting - meer subcategorieën

Categorie beschrijving

Bescherming van uw lichaam is een belangrijk goed


De meeste mensen in ons land verbeteren graag zelf hun huis en tuin, dit wordt veelal gedaan in de vrije uurtjes in het weekend. Soms is het zelfs een hobby, dingen aanpassen en verbeteren. De twee meest bekende resultaten hiervan zijn dat de waarde van uw woning verschiet en dat het leefgemak ook verbeterd. Maar natuurlijk moet u tijdens al deze klussen ook om uw veiligheid denken, en dan bedoelen we de interne veiligheid.


Natuurlijk kunt u gemakkelijk een mondkapje kopen of  beschermhandschoenen kopen en aandoen voordat u gaat schoonmaken met dat extra sterke schoonmaakmiddel. Hiermee wordt de huid van uw handen goed beschermt, grof schoonmaakmiddel kan de huid namelijk flink aantasten. Gezichtsmaskers en mondkapjes zorgen dat u geen schadelijke deeltjes inademt. Deze gezichtsmaskers bieden ook bescherming tijdens bijvoorbeeld het verven, de twee meest verkochte types zijn de ffp2 maskers en de ffp3 maskers.

De FFP2- en FFP3-gasmaskers beschermen tegen stof, bacteriële en virale deeltjes in de lucht. Ze worden veel gebruikt in de farmaceutische industrie en bij werken met giftige stoffen. Tegenwoordig blijken ze zeer nuttig en noodzakelijk te zijn, vooral voor medisch personeel als een goede bescherming tegen de coronavirus-pandemie. In deze categorie vindt u ook producten van het merk Är. Dit merk is een garantie van kwaliteit.


Soms heeft een ruimte in huis of de tuin een goede desinfectie nodig, hiervoor zijn er meerdere producten op de markt, deze zijn vooral goed inzetbaar samen met kiemdodende lampen. Hierdoor wordt een ruimte super schoon.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i