Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Koptelefoons, Microfoons en Webcams

Vendor 2
  • Bestsellers
Een andere best verkochte

Subcategorie: Koptelefoons, Microfoons en Webcams - meer subcategorieën

Categorie beschrijving

Koptelefoons


Koptelefoons voor muziek, podcasts of telefoongesprekken worden steeds populairder, waardoor er een grote hoeveelheid verschillende koptelefoons en oortjes bestaan. In de laatste jaren zijn draadloze oortjes of koptelefoons de producten die het meest populair zijn. Modellen met draden worden vervangen door koptelefoons met Bluetooth, en daarnaast zijn er ook nog de plug-in koptelefoons. Kies voor de beste muziek en game ervaring, voor de over-the-head koptelefoons.  

De koptelefoons met de meeste basis functies worden volgens bepaalde ontwerpen gemaakt, wat gericht is op hoe de pasvorm voor de oren is en of ze het oor gebied volledig overdekken of alleen gedeeltelijk. 

De oortjes die in de oren gestopt worden zijn tegenwoordig de meest voorkomende soort oortjes die verbonden worden met telefoons, tablets en laptops. Dit zijn kleine oortjes die direct in het oor ingebracht worden, verbonden zijn met een draad of individuele draadloze oortjes. De verbinding van de oortjes en apparaten wordt verzekerd door een Bluetooth functie.  We verdelen deze kleine koptelefoontjes in de volgende secties: 

Koptelefoons - deze naam is gebaseerd op de vorm van de plastic hoes, die aangebracht wordt op het oor en oorlel. De kwaliteit van deze productie en uitvoering kan een lager zijn en de prijs komt hier mee overeen. 

Oortjes / plug-in - deze apparaten worden iets dieper in het oor kanaal aangebracht en zijn uitgerust met vervangbare silicone oordopjes. Dankzij deze constructie wordt het omgevingsgeluid verminderd en hoeft het geluid niet luid afgespeeld te worden om het oor goed te bereiken, zoals hierboven genoemd bij de koptelefoons. 

Draadloze koptelefoons zijn de beste manier om naar muziek te luisteren. Deze koptelefoons zijn groter en nemen meer ruimte in beslag (dus u kunt ze niet in uw zak steken), maar ze maken dit met hun muzieklevering meer dan goed. De batterij is meestal geplaatst in één van de hoezen en hier zit vaak ook een aantal knoppen op voor de aansturing van de muziek of het volume. Omdat de koptelefoons het volledige oor bedekken, is dit het meest aangename manier om naar muziek te luisteren. De koptelefoons zelf zijn geluidsdicht, dus het is niet nodig om naar de muziek te luisteren met een hoog volume. 


Voor een geweldige game ervaring, raden we de koptelefoons aan die over het gehele oor geplaatst worden. Het ligt aan uw voorkeur of u kiest voor comfort en draadloze koptelefoons of koptelefoons met draden wilt hebben. De verbinding via een draad is erg simpel, tegenwoordig is het alleen de USB verbinding die uw koptelefoon met de ingebouwde microfoon verbindt. Wanneer u een draadloze koptelefoon wilt aanschaffen, bekijk dan eerst of uw apparaat dit soort koptelefoons ondersteunt en verbindt ze via Bluetooth

Oortjes of volledig draadloze koptelefoons?

Tegenwoordig zijn koptelefoons het meest populair. Er zijn twee verschillende in-ear oortjes die niet met elkaar verbonden zijn via een kabel. Dankzij het kleine formaat en het minimale gewicht, zijn ze uitgerust met batterijen met een capaciteit waarmee u voor meerdere uren naar muziek kunt luisteren. De verlenging van de afspeelduur van dit soort wordt bereikt door een speciale oplaad hoes, die zijn eigen batterij bevat waardoor de oortjes opgeladen worden wanneer ze in de hoes geplaatst worden. Het enige wat u hoeft te doen is de oortjes thuis in de hoes te plaatsen en vervolgens kunt u ze weer gebruiken. De oortjes laden automatisch op wanneer ze in de hoes geplaatst worden.


En als laatste, maar zeker niet het minst, kiezen atleten vaak ook producten uit onze e-shop. Een belangrijke parameter is de beschermingsgraad, die op een dusdanig niveau hoort te zijn dat de oortjes geen schade oplopen in de regen. Hardlopers zullen het ook zeker waarderen dat het geluid van de wind geminimaliseerd wordt tijdens het rennen. Het meest belangrijke aan dit ontwerp van de oortjes, is dat het ontwerp voorkomt dat de oortjes per ongeluk uit het oor kunnen vallen. 

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i