Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Solar Schijnwerpers

  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Een schijnwerper zonder batterij of stroom


Een van de meest praktische soort van verlichting is verlichting op zonne energie. Een specifiek ontwerp dat de zon gebruikt zijn de solar schijnwerpers. Licht op zonne energie heeft van veel mensen al de interesse, maar vaak denkt men onterecht dat de aanschaf ervan onbetaalbaar is. Dit was vroeger wel zo, maar sinds 10 jaar is dit type verlichting erg betaalbaar.


Solar lichten zijn te koop voor allerlei doeleinden, en een solar straler wordt steeds populairder in ons land. Solar schijnwerpers worden niet alleen door de consumenten thuis in de tuin gebruikt, een solar schijnwerper kunt u ook buiten op straat tegenkomen. Solar verlichting wordt ook steeds vaker door de overheden gebruikt, meestal voor decoratieve doeleinden, omdat verlichting op zonne-energie meestal niet genoeg lichtsterkte biedt die nodig is voor bijvoorbeeld de straatverlichting.


Schijnwerpers geven licht op langere afstand rond de armatuur, en worden daarom veelal gebruikt in de tuin. Buiten schijnt de zon die de accu op zal laden gedurende de dag, zodat de schijnwerper kan branden gedurende de avond. Steeds vaker wordt een LED lamp gebruikt, die zuiniger omgaat met stroom dan de ouderwetse gloeilamp.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i