Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Halogeenlampen

Vendor 7
  • Bestsellers
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Halogeenlampen zijn zeer divers te gebruiken


Halogeen is een van de meest veelzijdige lichtbronnen, mede vanwege het feit dat er volledig dimbare halogeenlampen bestaan. Halogeenlampen zijn verkrijgbaar in vele vormen en verschillende fittingen. Een van de meest gebruikte lamp binnenshuis is gu10 halogeen.

Voor sommige modellen heeft u een transformator nodig waarvoor ruimte gemaakt moet worden, denk hier dus wel aan als u halogeenlampen bestellen gaat.

Halogeenspots kunnen goed worden gebruikt in de slaapkamer omdat deze kunnen dimmen totdat het licht bijna verdwenen is. In de keuken kunt u ook prima halogeen lampen installeren omdat het gewenste licht nogal kan veranderen. Om te koken heeft u goed licht nodig, en tijdens het eten is knus licht wel erg fijn. Met halogeen kan allebei.

Halogeen lampen zijn een stuk zuiniger dan de oudere gloeilampen, maar er is nog een andere optie waarmee u nog meer geld kan besparen. Deze andere optie is minder veelzijdig dan halogeen opties, maar het is wel iets om over na te denken. Steeds vaker worden halogeenlampen vervangen door led lampen en led spots of lampen om nog minder stroom te gebruiken.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i