Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Toon meerToon minder

Vintage lampen

Vendor 2
  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Vintage is het nieuwe modern


Vintage gloeilampen zijn hot! Letterlijk en figuurlijk. Het zachte licht dat uitgestraald wordt door een gloeilamp is erg knus als het vergeleken wordt met led verlichting. Daarom wordt een gloeilamp ook eigenlijk niet veel gebruikt op plekken waar goed licht nodig is op werkplekken zoals in de keuken boven het keukenblad. Het is een steeds groter wordende trend waarbij oud en modern goed worden verweven. Retro gloeilampen worden meestal verkocht in twee versies, de vintage gloeilamp e27, en de vintage gloeilamp 40w. De retro gloeilamp led is een gelukkige derde optie.


Een retro gloeilamp is te gebruiken in een standaard kleine fitting waardoor reeds bestaande stopcontacten kunnen worden gebruikt. Twee andere opties zijn een lichtsnoer vintage led gloeilampen 10m, en een vintage gloeilamp dimbaar voor bijvoorbeeld in de staande leeslamp voor in de hoek.


Vintage verlichting - Wees modern terwijl je er vintage uitziet! Vintage gloeilampen (u vindt ze ook onder namen als Edison gloeilampen of antieke gloeilampen) staan voor een mix van moderne technologie en vintage look. Technologie die geld bespaart en lang meegaat. Met de moderne technologie denken we aan vintage LED-lampen / Retro gloeilamp LED die energiezuinig zijn en een veel betere duurzaamheid hebben dan de andere soorten licht.


De gewone Edison-lampen zijn veel minder energiezuinig omdat bijna al hun energie in warmte wordt omgezet (tot 90%), terwijl van leds slechts een klein deel in warmte wordt omgezet (tot 20%). Een ander probleem met klassieke vintage lampen was dat ze niet zo helder waren en te kwetsbaar. Daarom raden wij u kiest liever LED vintage lamp dan de gewone lamp.


Wat de vintage look betreft, denken we aan een ouderwetse gloeilamplook met "nep" filamenten in deze antieke verlichting. Mensen kopen graag vintage lampen en gloeilampgoedkoop omdat ze een nostalgisch gevoel hebben, ze werken ook geweldig als woondecoratie en soms is vintage verlichting het kleine detail dat de laatste druppel kan zijn die ontbreekt in de perfecte complexiteit van je woonkamer of eetkamer.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i