Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Babybedjes

  • Bestsellers
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Ledikant - een onmisbaar onderdeel van een kinderkamer.


Een rustige slaap van kinderen is een overwinning voor ouders.Daarom moeten ouders zich op verschillende factoren concentreren, afhankelijk van wat ze van het babybed verwachten. Het is belangrijk om het kinderbedje zo te kunnen positioneren dat het kind 's avonds een veilige barrière heeft. Een kwaliteitsmatras is ook belangrijk om u te helpen beter te slapen. In deze categorie vindt u ook kinderreisbedjes, babybedjes met een barrière en een 3in1 babybedje.


Dit babybed kan gebruikt worden als wieg, reiswieg en zal tevens dienen als klassiek ledikant. Ook matrassen, bedomranders of beddengoed kunt u bij ons kopen, kortom alles wat niet mag ontbreken in het ledikantje van uw kind.


U laat de baby op uw schoot slapen en legt hem rustig in de wieg. De wieg is veilig en u kunt er zeker van zijn dat uw kind wordt verzorgd en beschermd, zelfs als u de kamer verlaat. Baby's leren elke dag veel nieuwe dingen, rustig slapen is noodzakelijk voor herstel.


Wieg, wieg, wieg - er zijn vele verschillende soorten wiegjes


We hebben een kleine beschrijving van de verschillende ledikanten samengesteld, die we hieronder aan u zullen presenteren.

Een drie-in-één babywieg betekent een product dat een ledikant, een wieg en een reiswieg voor een baby combineert. Deze combinatie is geschikt voor pasgeborenen met een gewicht tot 9 kg, tot een leeftijd van ongeveer 6 maanden. Het bed heeft een stalen frame, oscillatiefunctie, afneembaar en verstelbaar dak met klamboe. Dit bed is een compact en lichtgewicht ledikantje voor thuis (dagelijks gebruik) of onderweg. Het bed is snel in elkaar te zetten; Het is niet nodig om het apart te openen om het babyreisbedje op te vouwen.


Natuurlijk heeft de selectie nog steeds (en zal waarschijnlijk nooit verdwijnen) houten wiegleuningen, een moderne klassieker onder de wiegjes en een integraal onderdeel van elke kinderkamer. Deze met de eerste tandjes gekauwde traliebedden staan op de zolder- of opberghoek van bijna elk gezin te wachten op de komst van de volgende generatie kinderen, zodat het bed met trots kan worden doorgegeven met eindeloze verhalen en dierbare herinneringen. Gereed voor de volgende kinderkamer.

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i