Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Matrassen

Vendor 5
  • Bestsellers

Categorie beschrijving

De beste kwaliteit matrassen, matrasbeschermers en kindermatrassen


Een verkeerde matraskeuze kan leiden tot rugpijn, gewrichten en slaapstoornissen. In deze categorie bieden we verschillende maten en materialen om voldoende comfort te kiezen.


Orthopedische matrassen


De gebruikte matrasvullingen helpen bij het selecteren van de hardheid. Dankzij de combinatie van schuimen worden de matrassen gekenmerkt door uitstekende anatomische en orthopedische eigenschappen. Orthopedische en medische bedmatrassen zijn voornamelijk gemaakt van hoogwaardige materialen die zijn ontworpen voor veeleisende gebruikers. De antibacteriële en mijtwerende behandeling van de coating vermindert de vorming van schadelijke bacteriën en mijten.


Matrasaccessoires


Naast voordelige en tegelijkertijd hoogwaardige orthopedische matrassen van 90x200 cm, vindt u bij ons ook orthopedische onderleggers voor een perfect slaapcomfort en matrasbeschermers. De beschermer is een ideaal product om alle soorten matrassen te beschermen tegen vuil of beschadiging. In ons aanbod hebben we matrasbeschermers van 90x200 cm, die geschikt zijn voor onze matrassen.


Kindermatrassen


Naast matrassen voor volwassenen bieden wij ook de voordeligste matrassen voor kinderen in het ledikantje. Kindermatrassen zijn lichter, zachter en dunner.  Als volwassenen moeten we minstens een derde van de dag in bed slapen om normaal en gezond te kunnen functioneren. Bij jonge kinderen is de situatie heel anders: ze liggen het grootste deel van de tijd op hun babymatras; het is voor hen voor het bed, de woonkamer en de speelkamer. Daarom is het bij het kiezen van een matras voor kinderen erg belangrijk om rekening te houden met de bijzonderheden van baby's.


De matrassen voor kinderen, vooral pasgeborenen, moeten gemakkelijk schoon te maken, ademend en niet te zacht zijn. Met al deze en talloze andere aspecten is rekening gehouden door alle fabrikanten van matrassen, matrasdragers en andere accessoires voor wiegjes die wij aanbieden. Kindermatrassen zijn antibacterieel en met een katoenen hoes voor een gezonde nachtrust. De babymatras is gemaakt van materialen die zo dicht mogelijk bij de natuur staan om de mogelijkheid van het ontwikkelen van allergieën vanaf het begin te voorkomen. Precies juiste zachtheid / stijfheid is ook uiterst belangrijk voor een snelle botontwikkeling. De matrasbeschermer houdt de matras vrij van allerlei vloeistoffen en andere zaken, is makkelijk te verwisselen en makkelijk te wassen.


Wij geloven dat u in onze selectie iets passends voor het beddengoed van uw kind zult vinden: kleuren, patronen en materialen moeten zelfs met de meest veeleisende wensen rekening houden. En als de stroom uitvalt, is een kinderlamp een goede optie om uw kind veilig te houden. Hoe zacht is een matras die u echt nodig heeft? De meest voorkomende vraag die we vaak stellen bij het kiezen van een bedmatras is: "Hoe zacht is het?" Dit is een zeer moeilijke vraag. Hoe zacht een matras aanvoelt, hangt af van de definitie van zacht, medium en stijf. Het is erg subjectief. Ook uw lichaamstype, gewicht, grootte en andere factoren beïnvloeden de cognitie. 


Veel fabrikanten hebben aanbevelingen over de producten over welke matras geschikt is voor een persoon met een lichaamsgewicht. En er is ook een zachtheidsschaal toegevoegd om de vraag "welke binnenveringsmatras te kiezen?" En past het wel in de kinderkamer? Deze kindermatrassen hebben een afmeting van 120x60 cm. Als u op zoek bent naar andere accessoires voor een goede nachtrust, kijk dan in de categorie slapen, waar u kussens, dekenslakens en andere uitrusting vindt.Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i