Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Badkamer wandverliching - Red

Vendor 8
  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Verlichting aan de muur van de badkamer


Verlichting aan het plafond kennen we allemaal wel, en de meeste mensen hebben een of meerdere hanglampen in huis. Dit type verlichting is vooral populair omdat het zeer weinig ruimte in beslag neemt, deze lampen hangen immers aan het plafond. Een ander type verlichting is de wandlamp. Wandlampen nemen ook zeer weinig ruimte in beslag en kunnen zeer sfeervol licht geven.


Dimbare wandlampen in huis geven u de sfeer die u wilt. Ook een badkamer wandlamp is zeker aan te raden omdat ze weinig ruimte in nemen, en ze hoog boven de vaak vochtige vloer hangen. Badkamer wandverlichting moet wel speciaal zijn ontworpen voor nattere ruimtes, let hier dus wel op tijdens de aanschaf. U kunt meer lezen over de veiligheidszones in de badkamer en over de IP-bescherming in onze artikelen op onze adviespagina.


Een tuin wandlamp kunt u ook als badkamer wandlamp gebruiken, omdat een buiten wandlamp ook beschermd is tegen water en stof. Tegenwoordig worden alle huizen in Nederland en België gebouwd met het oog op veiligheid. In de badkamer vindt u meestal 3 draden aan het plafond of aan de muur voor aansluiting van een badkamer plafondlamp of een wandlamp - een fasedraad, een nuldraad en een aardedraad. Armaturen met beveiliging tegen elektrische schokken klasse 1 bevatten 3 van deze draden voor een veilige aansluiting in de badkamer.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i