Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Nieuw geautomatiseerd magazijn voor een snellere en efficiëntere afhandeling van uw bestellingen.

Nieuw geautomatiseerd magazijn voor een snellere en efficiëntere afhandeling van uw bestellingen.
Over ons bedrijf

Anna

Lumimania, de tweede grootste online verkoper van verlichting in Europa, speelt actief in op de groeiende vraag en groeiende vraag van klanten naar snelheid en kwaliteit van dienstverlening. Het bedrijf voltooit de bouw van twee nieuwe magazijnhallen en implementeert tegelijkertijd een nieuw magazijnbeheersysteem om het voorbereidingsproces voor goederen te helpen automatiseren.

Lumimania behoort tot bekende bedrijven in de e-commercewereld, wat, naast duizenden positieve recensies van tevreden klanten wordt bewezen door de herhaalde opname van het bedrijf in de ranglijst van de Europese digitale wereldleiders.


Naarmate de vraag naar onze goederen is gegroeid en met de verdere uitbreiding van het assortiment, is de behoefte aan meer magazijnruimte de afgelopen jaren geleidelijk toegenomen. Investeren in een nieuw magazijn is een logische strategische stap gebleken.


Meer ruimte en procesautomatisering


In oktober zal het bedrijf een voltooide magazijnhal met een oppervlakte van ruim 9.000 m² en een nieuwe hal voor 4.500 pallets met een hoogte van 19 m krijgen een substantiële toename van de magazijnruimte, waardoor we een hogere voorraad kunnen aanhouden en sneller op de vraag kunnen reageren.


Niet alleen dat, samen met een toename van de opslagcapaciteit, heeft Lumimania ook het nieuwe systeem mySTOCK® WMS (Warehouse Management System) van Kvados a.s. geïmplementeerd. bedrijf dat magazijnprocessen kan optimaliseren met behulp van AI en machine learning. De automatisering zal helpen het proces van het picken van goederen en het gereedmaken ervan voor de reis naar de klant te verbeteren. De klanten kunnen dan eerder genieten van hun bestellingen.De nieuw gebouwde ruimtes (rood gemarkeerd op de kaart) zullen een aanvulling vormen op een aantal van de oorspronkelijke magazijnhallen van het voormalige industrieterrein, waar ook de logistieke afdeling en het klantencentrum zijn gevestigd. Het administratieve centrum van het bedrijf bevindt zich in de buurt van drie andere magazijnhallen.Een reis naar de geschiedenis van Lumimania

Lumimania is al 25 jaar op de markt en heeft in die tijd kunnen uitgroeien tot de tweede grootste speler op de online markt met lampen. Het is momenteel actief in 26 Europese landen

We verkopen momenteel meer dan 200 verlichtingsmerken, hebben 50.000 productsoorten in ons assortiment, meer dan 2 miljoen stuks op voorraad, en hebben met succes hebben tot nu toe meer dan 4 miljoen bestellingen aan onze klanten geleverd.


Klanten komen altijd op de eerste plaats


Wij zijn ons ervan bewust dat een tevreden klant terugkomt en daarom doen wij er alles aan om een overzichtelijke e-shop te kunnen bieden vol inspiratie, comfortabel winkelen, snelle en betrouwbare levering, en mogelijke klachten. De behoeften en eisen van klanten blijven groeien en we weten dat we de verdere ontwikkeling van ons bedrijf positief kunnen beïnvloeden door te investeren in hun tevredenheid. Daarom passen we ons assortiment voortdurend aan de huidige behoeften van klanten aan en zoeken we naar nieuwe manieren om het beter te doen, wat ongetwijfeld zal worden geholpen door een nieuw magazijn.

Artikel auteur:

Anna
Anna Spécialiste service client

Pavlina is niet alleen onze klantenservice specialist, maar ook een fan van moderne LED-verlichting. In haar artikelen zal ze u adviseren over hoe u de juiste verlichting kiest en energie kunt besparen. Ze geeft u ook handige tips mee over hoe uw huis en tuin perfect kunt verlichten.

Vragen?

Pavlina

Ik help u graag bij uw productkeuze en technische vragen.

00 31 20 24 10 915(Ma-Vr 07:00 - 16:30 uur)

Vraag ons

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i