Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Beschermhandschoenen

  • Bestsellers

Categorie beschrijving

Beschermende handschoenen zijn een essentieel hulpmiddel om voor de gezondheid van uw handen te zorgen


Bescherm handschoenen zijn een belangrijk hulpmiddel bij het stoppen van virussen, omdat ze de beweging van deeltjes in de lucht voorkomen en u en anderen helpen beschermen tegen zieke druppels. Tegelijkertijd helpen ze eraan te herinneren dat we ons gezicht of onze ogen niet aanraken. We blijven onze handen desinfecteren en maskers dragen.


Wegwerphandschoenen van vinyl zijn niet de meest milieuvriendelijke oplossing, maar in een situatie waarin het leven en de gezondheid van de mens op het spel staan, wegen deze argumenten helaas zwaarder dan het behoud van de natuur. Rubberen handschoenen, ook wel latexhandschoenen genoemd, zijn zo dun mogelijk gemaakt om materiaalverlies te minimaliseren. Met een goede recycling worden grondstoffen op basis van fossiele brandstoffen niet verspild, maar omgeleid naar nieuwe analoge producten. Op deze manier zorgen we voor een duurzaam gebruik van de hulpbronnen van onze planeet en voorkomen we veel negatieve gevolgen voor het milieu om ons heen.


ÄR Antivirale handschoenen zijn een belangrijk beschermend hulpmiddel bij het werken in een besmettelijke omgeving. Natuurlijk zijn er verschillende maten (S, M en L) beschikbaar, evenals enkele kleuropties. Het aanbod in onze webwinkel is breed en breed. Volg de elementaire veiligheidsmaatregelen bij het installeren, gebruiken, verwijderen en weggooien van het masker en de handschoenen, en uw risico om ziek te worden wordt drastisch verminderd. Was onmiddellijk na het verwijderen van beschermende handschoenen en vermijd contact met besmettelijke oppervlakken. We blijven onze handen desinfecteren en maskers dragen.
Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i