Vergelijk
Inloggen
Registreer
Levý banner
Pravý banner

Bel ons, wij zijn er voor u

+31 202 410 915 (Ma-Vr 09:00 - 16:00 uur)
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Toon meerToon minder

Buitenverlichting

Kategorie AKCE

Grote herfstverkoop van lampen.

U dient de bestelling voltooien om gebruik te maken van de korting, niet alleen door de goederen aan de winkelwagen toe te voegen.

Kortingen worden berekend op basis van de oorspronkelijke prijzen conform de voorwaarden.

Bovendien kunt u gebruik maken van onze gratis verzendopties bij aankoop van €70 of meer.

  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Tuinverlichting met en zonder snoer - bekijk onze aanbieding


Tuinlampen maken van een doodnormale tuin een echt pronkstuk. Een grote struik of boom bijvoorbeeld is niks bijzonders op zich, maar wanneer de avond valt kan deze mooi verlicht worden door bijvoorbeeld solar tuiverlichting om de boom of struik een precence te geven. Het wordt dan een echte 'feature' die de tuin wat specialer maakt. Zonne energie tuinverlichting of een grondspot buiten is hier ideaal voor omdat u nooit om batterijen hoeft te denken.

Terras tuinverlichting is dan weer meer bedoeld als nuttige verlichting om alles zichtbaar te maken in de avonden en de voormiddag. Ledverlichting buiten komt in meerdere vormen, zoals led buitenverlichting wat zeer energiezuinig is. En buitenverlichting met sensor kunt u goed gebruiken in de omgeving van de achterdeur waar goed licht buiten eigenlijk een noodzaak is om veilig door de tuin te kunnen lopen, uw handen vol met tassen of wasgoed.

Over veiligheid gesproken, dit is trouwens ook een goed voorbeeld van goede buitenverlichting. Hoe vaak komt het voor dat u in de krant leest dat er is ingebroken in een huis, waarbij de inbrekers via de tuin het huis zijn binnen gedrongen via de achterdeur? Kwaadwillenden gaan graag het liefste aan de achterkant van het huis naar binnen omdat daar niemand loop, aan de straatkant lopen ze meer kans om gezien te worden. Wanneer u dan goede buitenverlichting met sensor ophangt, is de kans aanwezig dat de inbrekers afgeschikt worden omdat het immers duidelijk is dat u om de veiligheid denkt.

Evenementen en nieuws bij voorkeur in uw e-mail

Wilt u meer weten over verlichting, gadgets, tips en tutorials? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Uitschrijven

Copyright © 1990 - 2021 Donoci SPRL. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i