Vergelijk
Inloggen
Registreer
Levý banner
Pravý banner

Bel ons, wij zijn er voor u

+31 202 410 915 (Ma-Vr 09:00 - 16:00 uur)
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Woonkamer en slaapkamer

Kategorie Obývák a ložnice
/ImgGalery/Img1/Znacky/philips_logo.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/eglo_logo_1.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/osram_logo.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/lucide_logo.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/legrand_logo.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/paulmann_logo_1.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/rabalux_logo.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/GLOBO_logo_400px.jpg

Bestsellers

Speciale aanbiedingen en kortingen

Deals van de week

Meest bekeken

Nieuwe producten

Categorie beschrijving

Verlichting in de woonkamer en slaapkamer, knus of fel?


Iedere ruimte in huis heeft een eigen karakter, een ruimte kan klein of groot zijn, en licht of donker... Er zijn nog meer verschillen zoals het aantal ramen, maar een compleet overzicht is simpelweg onzinnig hier. Verlichting, daar gaat het nu om. En dan specifiek in slaapkamer en woonkamer, beide ruimtes zijn vergelijkbaar kwa het licht wat hier veelal wordt gebruikt. In zowel de woonkamer en slaapkamer is er gedurende de dag behoefte aan feller licht, en in de avond is er vaak behoefte aan wat zachter licht om de ruimte wat knusser te maken. Er zijn een paar opties te koop zoals wandlampen en inbouwspots die goed zijn voor deze ruimtes. deze zijn vaak te dimmen met een schakelaar of zelfs met een sensor.

Plafondverlichting wordt vaak geinstalleerd in combinatie met hanglampen of kroonluchters om de ruimte een mooie eyecatcher te geven. TL verlichting wordt meer in de keuken gebruikt. Schilderijverlichting is perfect geschikt voor de woonkamer of slaapkamer.

Evenementen en nieuws bij voorkeur in uw e-mail

Wilt u meer weten over verlichting, gadgets, tips en tutorials? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Uitschrijven

Copyright © 1990 - 2021 Donoci SPRL. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i