0
Favoriete producten:
0

Je hebt geen favoriete producten.

Inloggen
Registratie
Levy banner
Pravý banner

Bel ons, wij zijn er voor u

+31 202 410 915 (Ma-Vr 07:00 - 15:30 uur)
MENU
0 0,00
Bestel nog voor 70 en krijg de verzending GRATIS.
Categorieën

De geschiedenis van het bedrijf

Anna

We schrijven de geschiedenis van het huidige bedrijf Donoci, s.r.o. sinds 1991, toen het idee ontstond om een bedrijf op te richten dat zich richtte op het bedrijfsleven - toen keramiek, glas en porselein binnen N.O. - Natuurlijke persoon Jiří Mánek.
 
Sinds 1996 importeert en verkoopt het bedrijf verlichting en verlichting.
 
Sinds 2003 zijn we op grote schaal bezig met het bedrijf met verlichting en verlichting - we zijn begonnen met het leveren aan grote markten.
 
In 2005 werd de firma PREZENT.cz, s.r.o. opgericht, terwijl tegelijkertijd de levering en het netwerk van markten werd uitgebreid.
 
In 2018 werd door de bundeling van de ervaringen van de voorgaande jaren online Store lamps4sale.com opgericht. In dat jaar hebben we via onze diensten de verkoop van goederen aan u - eindklanten - voor het eerst mogelijk gemaakt.
 
In 2017 vond er een verandering plaats van Natuurlijke Persoon Jiří Mánek naar het bedrijf Donoci, s.r.o. en de exploitatie van de online winkels is de hoofdactiviteit van het bedrijf geworden.
 
In 2018 hebben we ons eigen merk Lights - BRILAGI - opgericht. In hetzelfde jaar zijn we lid geworden van de grootste online retailer ter wereld, Amazon.
 
Geleidelijk aan hebben we onze online bedrijfsactiviteiten uitgebreid naar vele landen van Europa - tot op de dag van vandaag zijn het 13 landen - namelijk Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Polen, Duitsland, Roemenië, Oostenrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Slovenië en Kroatië. Het bedrijf behoort tot de grootste online retailers met verlichting en verlichting in Europa.
 
 

Artikel auteur:

Anna
Anna Spécialiste service client

Anna is niet alleen onze klantenservice specialist, maar ook een fan van moderne LED-verlichting. In haar artikelen zal ze u adviseren over hoe u de juiste verlichting kiest en energie kunt besparen. Ze geeft u ook handige tips mee over hoe uw huis en tuin perfect kunt verlichten.

Evenementen en nieuws bij voorkeur in uw e-mail

Als u alles wilt weten over de verlichting, gadgets, tips en tutorials, schrijf in voor onze nieusbrief.

Uitschrijven