Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Wij zijn de nummer 1 online winkel met verlichting

Acties en aanbiedingen

Anna

Het bedrijf Donoci s.r.o. is al 26 jaar op de markt met lichttechniek. Het is een garantie voor betrouwbaarheid en hoge professionaliteit. Het bedrijf houdt zich bezig met import, groothandel en detailhandel met verlichting en verlichting. Onze webwinkels zijn ook buiten de Tsjechische Republiek beschikbaar - in Slowakije, Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Polen, Roemenië, Roemenië, Frankrijk, Spanje, Slovenië, het Verenigd Koninkrijk, Kroatië en Italië. Het bedrijf behoort tot de grootste online retailers van verlichting in Centraal-Europa.

Wij stellen uw tevredenheid voorop

Wij zijn ons ervan bewust, dat het succes van ons bedrijf afhangt van het vertrouwen en de tevredenheid van onze klanten. Ons bedrijf legt de nadruk op professionaliteit en bereidwilligheid ten opzichte van onze klanten. Ons uiteindelijke doel is de tevredenheid van onze klanten op lange termijn, niet de onmiddellijke winst.

Verlichting in elke ruimte

In het assortiment van de webwinkel www.lumimania.be vindt u alle soorten verlichting en verlichting voor zowel buiten als binnen. Om precies te zijn bieden wij producten aan van de volgende fabrikanten: ARTCRYSTAL, BRILJANT, DALEN, ESEO, FARO BARCELONA, GLOBO, GREENLUX, HADEX, IDEALE LUX, JUPITER, KEMAR, LEDKO, LIRIO, LUCIDE, LUXERA, MASSIEF, NARVA, PANLUX, PAULMANN, FILIPS, PREZENT, RABALUX, SKOFF, STEEL, TOPLIGHT, WOFI. Naast een grote verscheidenheid aan lampen biedt het bedrijf ook elektrische accessoires en lichtbronnen aan. De meest populaire en de beste lampen bieden wij altijd tegen gereduceerde prijzen aan, waarvoor wij ook prijsgarantie bieden.

Online winkel www.lumimania.be aanbiedingen:

  • Hoogwaardige opslaghallen, die ons in staat stellen om snel artikelen te leveren. Op dit moment zijn er ongeveer 1.800.000 verlichtingsproducten klaar voor onmiddellijke verzending.
  • Snelle klantenservice en een professioneel team van medewerkers, die u graag adviseren en begeleiden bij de keuze van een lamp.
  • Gratis geschenk - bij een bestelling van goederen met een waarde van meer dan 120 EUR ontvangt u een roulette-meetlint, bij een bestelling van goederen met een waarde van meer dan 200 EUR ontvangt u een LED-zaklamp en bij een bestelling van goederen met een waarde van meer dan 400 EUR ontvangt u een kleine LED-lamp voor kinderen.
  • Gratis verzending bij elke bestelling boven de 70 € en persoonlijk ophalen in heel Tsjechië is gratis.
  • Onze nieuw geopende helpdesk, die het kiezen van de juiste verlichting voor u zo eenvoudig mogelijk wil maken. En natuurlijk kunt u advies vragen aan één van onze medewerkers, die u kunt bereiken via het contactformulier onder de helpdesk en onder elk individueel product onder het tabblad "Vraag over het product".
 
Online store lumimania.be garandeert de laagste prijzen. Mocht het echter gebeuren, dat u op de Tsjechische markt bepaald licht goedkoper vindt, dan krijgt u dat specifieke licht van ons tegen dezelfde prijs. Het enige wat u hoeft te doen is de link toe te voegen aan het concurrerende aanbod in de commentaarsectie van uw bestelling en u ontvangt een identiek product tegen dezelfde prijs.
Het team van de online winkel www.lampenmanie.nl is volledig voorbereid om de beste leverancier van kwaliteitsverlichting te zijn.

Artikel auteur:

Anna
Anna Spécialiste service client

Pavlina is niet alleen onze klantenservice specialist, maar ook een fan van moderne LED-verlichting. In haar artikelen zal ze u adviseren over hoe u de juiste verlichting kiest en energie kunt besparen. Ze geeft u ook handige tips mee over hoe uw huis en tuin perfect kunt verlichten.

Vragen?

Pavlina

Ik help u graag bij uw productkeuze en technische vragen.

00 31 20 24 10 915(Ma-Vr 07:00 - 16:30 uur)

Vraag ons

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i