Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Slimme LED strips

Vendor 4
  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Zelfklevende LED-strips zijn decoratief voor feestelijke evenement


De zelfklevende LED-strips is in wezen een reeks gekleurde lichten die via het bedieningspaneel op verschillende frequenties kunnen worden ingeschakeld. In feite kunt u praktisch alle combinaties van kleuren en verschillende lengtes vinden; Een massieve RGB LED-strip kan ook worden samengesteld uit meerdere strings. Bij sommige modellen kan ook de intensiteit van het licht worden aangepast, zo'n product is een dimbare ledstrip.


De waterdichte LED strip een geschikt product ook voor een kerstboom, die overdag wat minder fel kan worden. Dit product is in feite een gewone LED-strip voor buiten, die alleen verschilt van de gebruikelijke doordat deze bestand is gemaakt tegen weer of vocht.


RGB Wifi LED-strip - dit product bevat al het bovenstaande - kleuren, flikkering, brandpatronen, enz., maar met de toevoeging dat u alles kunt bedienen wat u nodig heeft voor de RGB LED-smartstrip vanaf uw computer of smartapparaat. Op de ledstrip wordt in dit geval een kleine ontvanger aangesloten, die u op uw thuisnetwerk kunt aansluiten.


Nieuwere modellen worden geleverd met software waarmee u thuis muziek in kleur kunt bedienen. Daarnaast is het bij deze verlichtingsoplossing mogelijk om te kiezen hoe sterk uw zelfklevende ledstrip brandt bij afstelling via het bedieningspaneel. In wezen heeft u een ledstrip met zelfklevende achterkant gekocht en zijn uw mogelijkheden om de sfeer van uw belangrijke evenement in te stellen in wezen onbeperkt.

Copyright © 1990 - 2022 Donoci SPRL. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i