Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Bezorgen en betalen

Vacatures

Anna

Wilt u weten hoeveel de verzending u gaat kosten en hoe u de bestelde goederen kunt betalen? Hier vind u alles overzichtelijk en op één plek.

Bezorgen


Wij leveren onze producten alleen in België.

De levertijd bedraagt 3-6 werkdagen.


Bezorgen door bpost

 • Bpost bezorgt pakketten op maandag t/m zaterdag. U ontvangt een bericht van bpost over de verwachte datum en tijdstip van levering.
 • Wanneer U niet aanwezig bent op het moment dat de bestelling wordt bezorgd, dan wordt het pakket bij de buren afgeleverd of  het pakket wordt volgende dag nogmaals aangeboden. Bent u bij de tweede afleverpoging niet aanwezig, dan wordt het pakket afgeleverd bij het dichtsbijzijnde afhaalpunt. Bpost doet in dit geval een notificatie in de brievenbus, zodat de klant het pakket kan ophalen. Let hierbij wel op, dat het pakket maximaal 7 dagen op het afhaalpunt blijft liggen. Hierna wordt het retour gestuurd naar de afzender.
 • U ontvangt per mail het pakketnummer. Met dit nummer kunt u de zending volgen via de website van bpost.

Tot 15 €   9,90 €
Van 15 € tot 70 €
  6,90 €
Meer dan 70 € TTC   GRATIS
  
 
DPD :
 • Als u afwezig bent, wordt uw pakket bij de buren afgeleverd. U kunt uw pakket dan ophalen bij een Pickup pakketwinkel bij u in de buurt. De DPD chauffeur laat een bericht achter in uw brievenbus met het adres van de Pickup pakketwinkel en het tijdstip waarop u uw pakket kunt ophalen. DPD stuurt u ook een e-mail wanneer het pakket is afgeleverd bij de Pickup pakketwinkel.
 • U ontvangt per mail het pakketnummer. Met dit nummer kunt u de zending volgen via de website van www.dpd.com/tracking.
 
Tot 15 €   9,90 €
Van 15 € tot 70 €
  6,90 €
Meer dan 70 €    GRATIS
  


Post NL:
 • De verzendkosten zijn inclusief BTW. Prijzen veranderen niet, ongeacht de betalingswijze, en zijn steeds inclusief verpakking & verzending. Verzendkosten zijn NIET afhankelijk van de grootte of het gewicht van de verpakking. PostNL laat je voor dezelfde prijs kiezen tussen ofwel thuislevering, ofwel levering naar een afhaalpunt.  

Tot 15 €   9,90 €
Van 15 € tot 70 €
  6,90 €
Meer dan 70 €    GRATIS


GLS:
 • De levertijd bedraagt 3-5 dagen.

Bezorgen   17 €


Levering zonnepanelen:
 
Tot 2000 €   99 €
Meer dan 2000 €    GRATIS
  

Pallet transport
Voor verzending van extra grote goederen worden kosten in rekening gebracht. De prijs is afhankelijk van de grootte van de overmaatse goederen of pallet.


Betaalmogelijkheden

U heeft deze mogelijkheden om uw bestelling te betalen:
 • Betaling met Creditkaart - als u een creditkaart heeft waarmee betalingen via internet mogelijk zijn, heeft u de mogelijkheid om uw bestelling online te betalen (uw bank geeft u meer informatie over de online betalingen).
 • PayPal - veilig en snel betalen met PayPal.
 • Bankoverschrijving - u kunt vooraf betalen via de bankoverschrijving. Zodra wij uw bestelling ontvangen hebben, wordt er een proforma factuur opgemaakt en samen met alle factuurgegevens naar uw e-mailadres gestuurd. Zodra de bestelling betaald is en de producten op voorraad zijn, wordt het pakket verzonden.
 • Bancontact - Bancontact - veilig en snel betalen met Bancontact
 • Klarna Pay Later - Klarna biedt de mogelijkheid om je aankopen tot 30 dagen later of in termijnen te betalen.
 • Apple Pay - Apple Pay is een mobiele en digitale portemonnee van Apple Inc. bedrijf waarmee gebruikers betalingen kunnen doen met hun iPhone, Apple Watch, iPad of Mac.
 • Google Pay: Google Pay is een dienst die eenvoudige betalingen via de telefoon of online mogelijk maakt. Om betalingen via uw telefoon te kunnen doen, moet u de Google Pay-app downloaden uit de Google Store.

  U kunt gebruik maken van deze betaalgegevens:
  IBAN: DE86100208900028709153
  BIC(SWIFT): HYVEDEMM488

 

Artikel auteur:

Anna
Anna Spécialiste service client

Pavlina is niet alleen onze klantenservice specialist, maar ook een fan van moderne LED-verlichting. In haar artikelen zal ze u adviseren over hoe u de juiste verlichting kiest en energie kunt besparen. Ze geeft u ook handige tips mee over hoe uw huis en tuin perfect kunt verlichten.

Vragen?

Pavlina

Ik help u graag bij uw productkeuze en technische vragen.

00 31 20 24 10 915(Ma-Vr 07:00 - 16:30 uur)

Vraag ons

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i