Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Bezorgen en betalen

Vacatures

Anna

Wilt u weten hoeveel de verzending u gaat kosten en hoe u de bestelde goederen kunt betalen? Hier vind u alles overzichtelijk en op één plek.

Bezorgen


Bezorgkosten

Gratis verzending binnen België vanaf € 70.

Bij een lagere bestelwaarde dan € 70 bedragen de verzendkosten € 6,90 per bestelling.

Bij een lagere bestelwaarde dan € 15 bedragen de verzendkosten € 9,90 per bestelling.

Bij premium verzending kunnen de verzendkosten afwijken. Premium verzending met GLS is van toepassing op overmaatse producten.


Wij leveren onze producten alleen in België.

De levertijd bedraagt 3-6 werkdagen.


Door de coronavirussituatie en de overbelasting van de vervoerders kan de verwerking en levering van uw bestelling vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.


Bezorgen door PostNL

 • PostNL bezorgt pakketten doorgaans binnen 3 werkdagen.
 • Zodra de bestelling verwerkt is en overhandigd is aan de vervoerder, kunt u uw bestelling over 3 werkdagen verwachten.
 • PostNL bezorgt pakketten op maandag t/m zaterdag tot 21:30 uur. U ontvangt een bericht van PostNL over de verwachte datum en tijdstip van levering.
 • Wanneer U niet aanwezig bent op het moment dat de bestelling wordt bezorgd, dan wordt het pakket bij de buren afgeleverd of  het pakket wordt volgende dag nogmaals aangeboden. Bent u bij de tweede afleverpoging niet aanwezig, dan wordt het pakket afgeleverd bij het dichtsbijzijnde afhaalpunt. PostNL doet in dit geval een notificatie in de brievenbus, zodat de klant zijn pakket kunt ophalen. Let hierbij wel op, dat het pakket maximaal 7 dagen op het afhaalpunt blijft liggen. Hierna wordt het retour gestuurd naar de afzender.
 • U ontvangt per mail het pakketnummer. Met dit nummer kunt u de zending volgen via de website van PostNL.

Transport van zonnepanelen: 230 €

Aan de levering van te grote goederen zijn kosten verbonden.

Als gevolg van de coronacrisis is het bij onze bezorgdiensten momenteel drukker dan normaal, waardoor de standaard levertijd momenteel 8-10 werkdagen is. Ook kan de drukte gevolgen hebben voor het tijdvak waarin de vervoerder uw bestelling bezorgt; het beloofde tijdvak kan afwijken van het daadwerkelijke tijdstip waarop uw bestelling wordt bezorgd. We hopen op uw begrip voor deze situatie.


Betaalmogelijkheden

U heeft deze mogelijkheden om uw bestelling te betalen:
 • Betaling met Creditkaart - als u een creditkaart heeft waarmee betalingen via internet mogelijk zijn, heeft u de mogelijkheid om uw bestelling online te betalen (uw bank geeft u meer informatie over de online betalingen).
 • PayPal - veilig en snel betalen met PayPal.
 • Bankoverschrijving - u kunt vooraf betalen via de bankoverschrijving. Zodra wij uw bestelling ontvangen hebben, wordt er een proforma factuur opgemaakt en samen met alle factuurgegevens naar uw e-mailadres gestuurd. Zodra de bestelling betaald is en de producten op voorraad zijn, wordt het pakket verzonden.

  U kunt gebruik maken van deze betaalgegevens:
  IBAN: DE86100208900028709153
  BIC(SWIFT): HYVEDEMM488

 
 

Artikel auteur:

Anna
Anna Spécialiste service client

Pavlina is niet alleen onze klantenservice specialist, maar ook een fan van moderne LED-verlichting. In haar artikelen zal ze u adviseren over hoe u de juiste verlichting kiest en energie kunt besparen. Ze geeft u ook handige tips mee over hoe uw huis en tuin perfect kunt verlichten.

Vragen?

Pavlina

Ik help u graag bij uw productkeuze en technische vragen.

00 31 20 24 10 915(Ma-Vr 09:00 - 16:00 uur)

Vraag ons

Copyright © 1990 - 2022 Donoci SPRL. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i