Vergelijk
Inloggen
Registreer
Levý banner
Pravý banner

Bel ons, wij zijn er voor u

+31 202 410 915 (Ma-Vr 09:00 - 16:00 uur)
MENU
0 0,00
Nog 70 voor GRATIS verzending
Categorieën

Zorgeloos winkelen

Vacatures

Anna

Twijfelt u of u de juiste producten heeft besteld? Of heeft u uw aankoop al gedaan en u realiseert dat u een andere kleur of een andere vorm van de armatuur wilt? Of heeft u in onze webwinkel verlichting gezien die je leuker vindt? Alles is op te lossen en wij helpen u graag verder.

Comfortabel vanuit uw luie stoel winkelen

Gemakkelijker en veiliger kan het niet. U kunt vanuit uw luie stoel verlichting kiezen in vele overzichtelijke categorieën. Bij ons vindt u verlichting in vele variaties voor elke ruimte. We garanderen ook de laagste prijs op de markt. En wat als de bestelde goederen u niet bevallen? U heeft de mogelijkjheid om ze binnen 60 dagen na ontvangst te retourneren.


Bedenktijd tot 60 dagen 

Bij een particulierenaankoop heeft u als klant (consument) het recht om de bestelde goederen binnen 14 dagen na levering te retourneren. Bij ons is dit heel eenvoudig en we hebben deze periode nog verlengd tot 60 dagen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over ongepaste aankopen. Vul het goederen retour formulier in en stuur de goederen samen met het afgedrukte en ingevulde formulier naar: Packeta.de, ID 94877213, Schlossplatz 2, 086 48 Bad Brambach, Duitsland. Meer informatie over de procedure voor het retourneren van de goederen vindt u hier.

  

Snelle terugbetaling 

Wij doen niet moeilijk over terugbetaling. De terugbetaling wordt meteen geregeld na ontvangst van de geretourneerde goederen. En hoe weet u dat de goederen in orde bij ons zijn aangekomen? Zodra de goederen bij ons binnen zijn gekomen, ontvangt u van ons een bericht, waarin alles vermeld staat. U hoeft zich echt geen zorgen te maken. Het enige wat nu overblijft, is zorgeloos en met plezier online winkelen.

Als u nog steeds twijfelt over de keuze van de goederen of de procedure voor het kopen of retourneren van goederen, neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Artikel auteur:

Anna
Anna Spécialiste service client

Anna is niet alleen onze klantenservice specialist, maar ook een fan van moderne LED-verlichting. In haar artikelen zal ze u adviseren over hoe u de juiste verlichting kiest en energie kunt besparen. Ze geeft u ook handige tips mee over hoe uw huis en tuin perfect kunt verlichten.

Vraag alles

Suzanna

Ik zal adviseren over de selectie en technische storingen.

+31 202 410 915(Ma-Vr 09:00 - 16:00 uur)

Vraag ons

Evenementen en nieuws bij voorkeur in uw e-mail

Wilt u meer weten over verlichting, gadgets, tips en tutorials? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Uitschrijven

Copyright © 1990 - 2021 Donoci SPRL. Alle rechten voorbehouden. Verwerking van persoonsgegevens. i